Трансферният прозорец затвори - Какво се случи в последния ден?


И. Ангелов

Трансферният прозорец затвори - Какво се случи в последния ден?

В последния ден на трансферния прозорец FUTBOL-TV предлага всички събития на живо както са се случили днес. Както е ясно, най-голяма активност се осъществява в последния ден на трансферния прозорец. Тук ще може да проследите всякаква активност по трансфери през целия ден до полунощ. 

8:17 - Излязоха новини за бившият нападател на Ювентус Давид Трезеге. Изглежда играчът е подписал с клуба Бани Яс от Обединените Арабски Емирства. Той е подписал за една година, а тима завърши на второ място миналата година и има амбиции за титла в първенството.

8:34 - Сент Етиен ще гледа до края на деня да завърши двоен трансфер с нападателя на Лийдс Макс Градел и бившият капитан на Стяуа Банел Николита. Те са договорили условията си, но по-късно днес ще минат медицински прегледи.
 

8:53 - Информации свързват Стоук Сити с Камерън Жером от Бирмингам Сити. Това може да означава, че от Стоук са се отказали да преследват Питър Крауч, което ще постави Съндърланд в изгодна позиция да го привлекат.

9:02 - Агентът на Антонио Касано потвърди, че той остава на "Сан Сиро". Сделка с Фиорентина няма да има и играчът ще се доказва за Милан.

9:39 - Хари Реднап със сигурност заяви, че Лука Модрич няма да напусне Тотнъм до полунощ днес, въпреки слуховете за 40-милионна оферта от Челси.

9:59 - Изглежда Интер е направил последна оферта за нападателя на Дженоа Родриго Паласио, като тя е на стойност 8 милиона евро. От тима търсят още един нападател след привличането на Диего Форлан.
 

10:21 - Изглежда профилът на Марио Балотели е бил свален от сайта на Манчестър Сити. Просто бъг, или слуховете за сензационно завръщане в Серия А са на път да се потвърдят?

11:15 - Елхеро Елиа е подписал с Ювентус - сделката е на стойност 9 милиона евро. 24-годишният е заминал в посока Юве за медицински прегледи. Съобщението бе поместено на официалния сайт на Ювентус.
 

11:20 - ЦСКА Москва проявява интерес към вратаря на Манчестър Юнайтед Томаш Кушчак. В момента руския тим търси заместник на Игор Акинфеев, който е контузен.

11:25 - От Sky Sports обявиха, че Никлас Бенднер е видян на тренировъчната база на Стоук Сити. Според информациите Стоук и Арсенал обсъждат трансфера на играча на "Британия Стейдиъм" и се очаква той да бъде завършен днес.

11:38 - Goal.com излезе с интересна информация - изглежда крилото на Байерн Мюнхен Франк Рибери може да е на път за Висшата лига. След като Челси понесе загуба на фронта Лука Модрич, от тима са насочили 34-милионна оферта към германския тим. Слухове или истина?
 

11:47 - Роман Павлюченко изглежда иска да напусне Тотнъм и Съндърланд проявява най-голям интерес към него. След като изпадна в немилост и получава повече изяви като резерва, играчът иска да напусне тима. Според играча агентът му преговаря за трансфер до края на деня.

11:50 - Кейсуке Хонда изглежда може да се окаже в Арсенал до края на деня. Според Sky Sport News, играчът на ЦСКА Москва е отпътувал за Лондон, където ще премине медицински прегледи.

11:52 - Sky Sports издаде, че от Уулвърхемптън са направили оферта към нападателя на Селтик Гари Хупър.

11:53 - Еден Азар е бил забелязан тази сутрин от репортери на The Sun на летище „Хийтроу”. Смята се, че белгиецът е пристигнал на Острова, за да подпише договор Арсенал.

11:55 - Според L’Equipe, срещата между Джо Коул и ръководството на Лил продължава. Според източник на изданието, към момента е ясно, че играчът на Ливърпул ще получава при френския шампион месечна заплата в размер на 433 000 евро.

12:00 - Днес се очаква Арсенал да обяви и други две попълнения - Пер Мертезакер и Андре Сантош.
 

12:00 - КПР желае Лиам Риджуел. Уулвс се приближава до Гари Хупър, а Шон Малоуни пърува към Уигън Атлетик за завършване на трансфера си.

12:08 - Източник на ВВС от „Емирейтс” съобщи, че евентуален трансфер на Варгас в Арсенал не влиза в плановете на Арсен Венгер. Както е известно, в ранните часове на деня Sky Sports съобщи, че полузащитникът на Перу и Фиорентина е пред преминаване при „артилеристите”, след като англичаните и италианците са се разбрали за цената на неговия трансфер.

12:10 - От Sky Sports обявиха, че Крейг Белъми преговаря с Куинс Парк Рейнджърс.

12:11 - ВВС потвърди, че Бендтнер и неговия баща действително се намират в Стоук Сити и продължават преговорите за трансфера на датчанина. В същото време, от „грънчарите” опровергаха информацията, че са се разбрали с Бирмингам за Камерън Джером. Според представител на Стоук – никакви контакти не са осъществявани нито с играча, нито са неговия клуб.

12:12 - Порто се включва в състезанието за подписа на Роман Павлюченко. Както стана ясно днес, той е изявил желание да напусне Тотнъм, а Съндърланд води в преговорите за нападателя.
 

12:15 - Според авторитетният сайт за футболни новини Goal.com. до края на деня Питър Крауч ще стане играч на Съндърланд. Изданието допълва, че 30-годишният англичанин ще получава 80 000 паунда на седмица, което е с 15 000 повече от възнаграждението, което получаваше на „Уайт Харт Лейн”.

12:17 - Челси успя да съгласува с Порто условията по преминаването на 25-годишния защитник Алваро Перейра в лондонския клуб. Според информация на Daily Mail, „аристократите” са увеличили своето първоначално предложение и ще заплатят за уругваеца 20 милиона паунда.

12:30 - Галатасарай потвърди трансфера на Емануел Ебуе от Арсенал. Сделката е на стойност 3.5 милиона евро, а защитникът е подписал за 4 години с турския гранд.

12:37 - От Sky Sports разкриват, че Ковънтри ще привлече Коди МакДоналд от Норич до края на деня.

12:37 - Всеки момент се очаква трансферът на полузащитника на Волфсбург Диего в Атлетико Мадрид да бъде обявен официално. Бразилецът ще играе при „дюшекчиите” под наем.

12:38 - От Лион потвърдиха привличането на босненския плеймейкър Миралем Пянич от Рома. Играчът ще бъде представен от италианския гранд по-късно днес.
 

12:41 - Астън Вила ще направи опит да привлече Джо Коул от Ливърпул. В момента бирмингамци подготвят оферта за халфа.

12:48 - От Куинс Парк Рейнджърс са договорили трансфера на Шон Райт-Филипс от Манчестър Сити. Трансфера трябва да бъде завършен днес, въпреки някои финансови пречки пред КПР.

12:55 - The Metro съобщава за любопитна информация свързана със съпругата на Уесли Снайдер, която късно снощи написа на личната си страница в Twitter: “Аз ще последвам моя мъж, където и да отиде. Обичам го до смърт! Желая на всички прекрасна вечер!”. Metro задава въпрос: В Юнайтед или Арсенал отива Снайдер?

12:56 - Ще има ли нов играч на "Щат Велодром"? L'Equipe съобщава, че нападателят на Рома Марко Бориело е цел на Дидие Дешам, който иска да подсили атаката на Марсилия.
 

12:59 - Възпитаникът на Реал Мадрид Кристофер Шорх премина под наем в Енерги Котбус.

13:00 - Турският Кайсериспор обяви, че е подписал четиригодишен договор с 24-годишния играч на Волфсбург Петер Пекарик. Сумата на трансфера е 1,5 милиона евро.

13:01 - Шампионът на Шотландия Глазгоу Рейнджърс отклони предложението на Лестър Сити за Никита Елавич. Както е известно, англичаните отправиха оферта в размер на 6,5 милиона паунда за хърватина, която днес е била отклонена официално.

13:05 - Нападателят на Олимпик Марсилия Андре-Пиер Жиняк ще продължи кариерата си в английския Фулъм, съобщава Daily Mail. Според изданието, французинът ще играе под наем за лондончани.

13:07 - Все още в офисите на „Сантяго Бернабеу” продължават преговорите между Реал Мадрид и Хетафе относно бъдещето на Педро Леон. Според източници близки до президента на Хетафе Анхел Торес, разговорите са достигнали мъртва точка.

13:09 - В Италия Рома и Палермо се борят за подписа на Фернандо Гаго, който изпадна в немилост за Реал Мадрид. 
 

13:11 - Sky Sports обяви, че от Уигън преговарят с Бирмингам за възможността да привлечат Жеан Босежур.

13:12 - Мениджърът на Уест Хем Сам Алърдайс е заинтересован от услугите на полузащитника на младежкия национален отбор на Англия и Арсенал Хенри Ленсбъри.

13:16 - Симон Кяер се присъедини към Рома от Волфсбург. Той ще играе в Италия под наем за година.

13:23 - От Sky Sports обявиха, че назряват слухове около възможността Марио Балотели да заиграе в Тотнъм под наем от Манчестър Сити за един сезон.
 

13:25 - Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап има намерение да подпише до края на деня с централния защитник на Болтън Гари Кейхил. Както е известно, по-рано националът на Англия бе трансферна цел на Арсенал, но „тротърсите” и „артилеристите” не се разбраха за цената на сделката и лондончани се отказаха от намерението си да привлекат Кейхил.

13:45 - Давид Н'Гог вече ще играе за Болтън, след 3 години прекарани на "Анфийлд" в Ливърпул. 22-годишният се е видял излишен за новите планове на Кени Далглиш.
 

13:54 - От AS обявиха, че в състезанието за Павлюченко се включва и Реал Сосиедад. Както стана ясно днес, Порто и Съндърланд вече спорят за него.

14:01 - ПСВ Айндховен обяви, че е стигнал до споразумение с Грьонинген за нападателя на Словения Тим Матавс.

14:05 - Шон Малоуни от Селтик вече е на медицински прегледи в Уигън, след като трансферната сума е споразумяна от двата тима.
 

14:10 - Педро Леон от Реал Мадрид ще играе под наем за тима на Хетафе. Както е ясно, точно от там той пристигна на "Сантиаго Бернабеу" за цената от 10 милиона евро.

14:20 - Немският Хановер реши внезапно да попълни състава си с 21-годишният полузащитник на националния отбор на Австрия Даниел Ройер, който по-рано защитаваше цветовете на Рийд. Австриецът подписа четиригодишен договор с немския клуб, като финансовите параметри на сделката ще бъдат съобщени по-късно.

14:21 - В специално обръщение направено пред Sky Sport Italia, Марко Бориело заяви, че няма намерение да ходи никъде и остава в Рома.

14:22 - Sky Sports обави официално - Арсенал привлече Пер Мертезакер. Той е подписал с лондончани 4-годишен договор.
 

14:24 - Агентът на Кейсуке Хонда – Кес Плугсма заяви, че неговият клиент няма да ходи никъде и всичко около полузащитника са грозни инсинуации от страна на медиите в Англия.

14:25 - Сиена обяви, че е подписал с Пабло Гонсалес и Милан Миланович.

14:27 - Журналистът от ВВС Ян МакГари, за когото се знае, че е приближен до ръководствата на Тотнъм и Челси, написа на личната си страница в Twitter, че „сините” са отправили ново предложение за Лука Модрич в размер на 34 милиона евро. „Шпорите” са се съгласили на сделката, но само ако получат Дидие Дрогба, като част от нея.

14:30 - Манчестър Юнайтед готви трансферна бомба за своите фенове в лицето на полузащитника на Интер Уесли Снайдер.
 

14:21 - Стоук Сити и Бирмингам се споразумяха за трансфера на Камерън Джером.

14:24 - CNN Turk обяви, че от Фенребахче искат Сюлеймани Диауара от Марсилия за замстник на Диего Лугано, който напусна в посока ПСЖ по-рано през седмицата.

14:35 - Ливърпул обяви - Джо Коул ще играе под наем в Лил за година.
 

14:37 - Масимо Одо ще бъде играч под наем в Лече от Милан. 

14:42 - Съндърланд и КПР се разбраха за цената на защитника Антон Фърдинанд. Той вече е част от състава на Куинс Парк Рейнджърс.

14:45 - Фрайбург отклони предложението на Нюкасъл за трансфер на 26-годишния нападател Папис Сисе. Предполага се, че сумата от 12 милиона паунда не е удовлетворила шефовете на немския клуб.

14:46 - Суонзи Сити подписа с 32-годишният немски вратар Герхард Тремел, който напусна по-рано австрийския Залцбург с права на свободен агент.

14:50 - От Франция идват информации, че Валтер Да Силва Енрике от Порто е цел на Сент-Етиен. От клуба искат да привлечат нападателя под наем, а другата опция е Маме Бирам Диуф от Манчестър Юнайтед.
 

15:00 - Остават само 10 часа до затварянето на трансферния прозорец. От Испания идва информация, че Диего от Волфсбург е все по-близо до Атлетико Мадрид. Според Goal.com до няколко часа всичко ще е решено.

15:06 - От Sky Sports обявиха трансфера на бившото крило на Валенсия - Виценте. Той ще играе за Брайтън. 

15:08 - Паскуале Фоджа реши да продължи кариерата си Серия В – играчът напусна Лацио и премина в Сампдория.

15:11 - Барселона обяви на официалния си сайт, че Александър Хлеб ще играе под наем за Волфсбург. Но Феликс Магат няма нужда от контузен Хлеб в момента, затова той ще се присъедини към германците през октомври.
 

15:12 - Наставникът на Зенит Лучано Спалети опроверга появилата се по-рано информация в италианските медии, че до края на деня полузащитникът на Ювентус Пепе ще премине в руския клуб.

15:15 - Блекбърн е готов да продаде защитника си Кристофър Самба на Арсенал само срещу 15 милиона паунда, съобщава авторитетният The Times. Според изданието, последното предложение на лондончани от 10 милиона паунда бе отклонено от Роувърс.

15:16 - Sky Sports издаде, че от Астън Вила са отправили оферта към Тотнъм за Джермейн Джинас.
 

15:18 - Челси отправи оферта от 5 милиона паунда за полузащитника на Генк Кевин де Брюйне.

15:19 - Интер продаде младия талант Кристоф Насмюлер на Инголщат от втора Бундеслига. 19-годишният не се оказа втория Томас Мюлве, както се надяваха феновете на Интер. Сега той се завръща в Германия с 3-годишен договор.

15:25 - Инвернес Каледониан Тистл по информации на BBC и Sky Sports са подписали с Давид Дейвис от Уулвс под наем до януари.

15:30 - Аржентинският нападател Денис Щраскуйлуши в момента е на медицинките си тестове за Евертън.
 

15:32 - Според Sky Sports Лейчестър преговаря за нападателя на Евертън Джърмейн Бекфорд. Според BBC оферта от Лейчестър на стойност над 4 милиона лири е приета от Евертън и в момента играча преговаря за личните си условия с тима.

15:40 - Goal.com изпрати Крейг Белъми в Мърсисайд. Според сайта в момента крилото пътува към Ливърпул, след като наглед сигурния трансфер на Белъми в КПР е пропаднал.

15:50 - Удинезе сключи петгодишен договор със защитника на Ривър Плейт Максимилиано Перейра.

15:51 - Челси отдаде под наем на Витес, привлеченият преди три дни Улисес Давила. Мексиканецът ще играе в холандския клуб една година.

16:00 - 30-годишният ветеран Раул Браво се завръща в Испания. Бившият защитник на Реал Мадрид, който игра през последната година в гръцкия Олимпиакос, подписа договор с Райо Валекано.
 

16:01 - Нападателят на Аякс Мунир Ал Хамадуи отива под наем в Еспаньол.

16:07 - Тотнъм подписа със Скот Паркър от Уест Хем Юнайтед. Междувременно агентът на Роман Павлюченко заяви, че нападателят няма да напуска тима. 
 

16:12- Кевин де Брюйне разочарован от факта, че Генк не позволява негов трансфер в Челси. Агентът на играча все още се надява сделката да се осъществи днес.

16:14 - Фейенорд завърши привличането под наем на играча на ПСВ Отман Бакал. Договорът е за една година.

16:15 - От тима на Майорка обявиха на официалния си Туитър акаунт, че нападателят на Сарагоса Икечукву Уче ще се присъедини към тях до няколко часа.

16:30 - Сент Етиен завърши трансфера на Макс Градел от Лийдс - 4-годишен контракт.
 

16:35 - От Sky Sports обявиха, че Саутхемптън иска да привлече от Бърнли Джей Родригес до края на деня.

16:45 - Стоук Сити също преговаря за Крейг Белъми.

16:49 - Интер подписа с Мауро Зарате от Лацио под наем. От Goal.com очакват сделката да се обяви официално до края на деня.
 

16:58 - Плимут направи трансфера на деня, подписвайки с 19-годишния талант на Ипсуич - Джейми Грифитс под наем за един месец.

17:00 - Диего Форлан бе представен официално за Интер. Договорът на играча е за две години.

17:05 - Арсенал завърши трансфера на Андре Сантош от Фенербахче.
 

17:06 - Sky Sports обяви, че Уест Хем е близо до привличането на крилото на Тотнъм Дейвид Бентли.

17:15 - Интер освободи Нелсън Ривас. Договорът на играча, чийто договор изтичаше след година, е прекратен с незабавен ефект.

17:20 - Уотфорд обяви, че младежите Еди Ошоди и Том Алфред напускат Чемпиъншип с прекратени договори.

17:24 - Както се говореше и вчера, вече официално френският Евиан обяви привличането на Кристиан Поулсен от Ливърпул. Той ще играе под наем за година в клуба от Франция.
 

17:28 - Босът на Астън Вила Алекс МакЛийш обяви, че е подал оферта към Шамрок Роувърс за звездата Енда Стивънс.

17:29 - ПСВ обяви привличането на 17-годишният ляв бек Йетро Уилемс от Спарта. Цената на сделката не е обявена.

17:34 - Sky Sports обяви, че от Бъри ще подпишат под наем с полузащитника на Шефилд Уенсди Джайлс Коук.

17:45 - Очаква се Уотфорд да привлече Джо Гарднър от Нотингам Форест. Нападателят не е вкарал в четирите си мача от началото на сезона.

17:50 - Още за трансфера на Рибери в Челси. Sport Bild предаде думите на спортния директор на Байерн Мюнхен Кристиан Нерлингер: "За първи път чувам нещо подобно. Мога да гарантирам, че Франк остава при нас. Няма истина в този слух."
 

17:52 - КПР обяви официално, че подписал двегодишен договор със 17-годишният италиански вратар Томасо Трани.

18:00 - Sky Italia съобщи, че трансферът на Пиянич ще струва на Рома 11 милиона евро. Тази информация обаче все още не е потвърдена официално от италианския клуб.

18:02 - Sky Sports обяви, че бившият нападател на Челси и Суонзи - Фабио Борини, може да се окаже в Рома до края на деня.
 

18:04 - Лече обяви привличането на дуо от Ювентус под наем - Паскуато и Джиандонато.

18:05 - Sky Sports издаде, че ПАОК ще привлече звездата на Гана - Стефен Апия.

18:06 - Фейенорд официално обяви привличането под наем на нападателя на Манчестър Сити - Джон Гудети.

18:08 - ВВС съобщава сензационната новина, че Асамоа Гиян е близо до напускане на Съндърланд, като причините за това не се изясняват.
 

18:10 - Рома обяви подписването под наем с Фабио Борини. Сделката е на стойност 1.7 милиона евро, а опцията за купуване ще струва още 7 милиона на италианците.

18:11 - Пер Мертезакер уговори личните си условия с Арсенал. Според клуба "остава само формалната регистрация на играча".

18:14 - 32-годишният нападател Матея Кежман премина в БАТЕ Борисов. Сърбинът последно игра за Саут Чайна, но в началото на година напусна китайския клуб с правата на свободен агент.

18:17 - Sky Sport 24 обявява, че Амаури от Ювентус е близо до подписване с Марсилия.
 

18:20 - Журналистът от ВВС Sport Джон Синот, който днес се срещна с агента на Йоси Бенаюн съобщи, че е шокиран от това, че израелският футболист все още не знае съдбата си – според неговия представител, Бенаюн ще продължи кариерата си в Ливърпул, Тотнъм или Арсенал, но къде точно агентът също не знаел.

18:22 - Парма подписа със Серхио Флочари от Лацио. 

18:23 - Крейг Белъми е получил разрешение да се оттегли от лагера на Уелс, за да пътува до Ливърпул, където ще се обсъди завръщането му в тима. Според информациите Стоук Сити и КПР също желаят играча, но той се надява да се завърне на "Анфийлд".
 

18:26 - Немският Хамбургер сключи договор с полузащитника на Кайзерслаутерн Иво Иличевич. Хърватинът ще защитава цветовете на „динозаврите” в следващите четири години. Той ще замени Елиа който днес премина в Ювентус.

18:27 - Агентът на Фернандо Гаго заяви, че със сигурност има сделка с Рома.

18:28 - Фулъм подписа за една година под наем със Зденек Григера от Ювентус.

18:29 - Алан Хътън от Тотнъм е пропуснал тренировката с Шотландия, за да преговаря с Астън Вила.
 

18:30 - Рома обяви официално, че Миралем Пиянич вече е играч на италианския отбор. Трансферът на Пиянич е на стойност 11 милиона евро, а играчът подписа четиригодишен договор с „вълците”.

18:35 - Нигерийският нападател на Евертън Якубу Айегбени ще продължи кариерата си в Блекбърн, съобщи BBC Africa Sport, но подробности за сделката не се уточняват.

18:38 - Sky Sports предаде, че Колчестър се гласи да вземе Том Алдред от Уотфорд.

18:30 - Източник, близък до нападателя на Манчестър Сити Карлос Тевес потвърди пред BBC, че аржентинецът няма да напусне сегашния си отбор през настоящия трансферен прозорец. Единственото предложение за Тевес е било отправено от Интер, но в последствие италианците неизвестно защо за се отказали от сделката. Според източника на ВВС, Тевес се е разбрал с ръководството на „гражданите”, че ще напусне „Етихад Стейдиъм” през януари.
 

18:43 - Палермо, според медиите в Италия, подписа с Едгар Алварес от Бари, Франческо Дела Рока от Болоня и Едгар Барето от Атланта.

18:45 - Евертън е подписал под наем Ройстън Дренте от Реал Мадрид. Миналата година играча прекара под наем в Еркулес. Това съобщи AS.

18:49 - Питър Крауч от Тотнъм пътува към Стоук за преговори по трансфера си в тима.
 

18:50 - Sky Sport 24 съобщава, че Челси ще опита да подпише с Марко Пароло от Чезена преди края на трансферния прозорец.

18:51 - Фулъм отправи оферта от 4 милиона лири за Алан Хътън от Тотнъм, предаде Sky Sports.

18:52 - Уест Хем Юнайтед подписа с Хенри Лансбъри от Арсенал за една година под наем.

18:59 - Журналистът от Liverpool Echo Джон Орнщайн написа на личната си страница в Twitter: “Арсенал и Евертън съгласуваха цената на трансфера на Маруан Фелайни, който ще струва на „артилеристите 22 милиона паунда”.
 

19:00 - Дженоа потвърди подписване с Андреа Карачиоло от Брехия за 1.6 милиона евро. Трансферът е за постоянно.

19:00 - Истинска трансферна бомба може да избухне в последните часове на днешния ден. Както е известно, днес около обяд Sky Sports излезе със загадъчното съобщение, че феновете на Манчестър Юнайтед ще бъдат зарадвани в края на деня с добра новина. В новинарската си емисия тази вечер, холандският канал АТ5 съобщи, че полузащитникът на Интер Уесли Снайдер е бил забелязан в Манчестър. Както вече FUTBOL TV съобщи, снощи съпругата на плеймейкъра написа на личната си страница в Twitter, че ще последва своя съпруг навсякъде, което отново повдигна спекулациите около бъдещето на играча.

19:01 - Пред TMW агентът на Уесли Снайдер - Сорен Лерби заяви, че трансфер няма да има: "Това е абсолютно невярно," каза той за информацията от по-рано днес.

19:02 - От Наполи потвърдиха привличането на защитника на Нюлълс Олд Бойс - Игнасио Фиделеф.

19:03 - Бирмингам обяви официално, че е привлякъл в редиците си 18-годишният централен защитник Деаман, както и Рохан Рикетс.

19:05 - Твенте привлече Лирой Фер от Фейенорд за 5.5 милиона евро. Договорът е за три години.

19:06 - Евертън е предложил Джон Хейтинга на Ювентус за 3 милиона евро.

19:10 - Джърмейн Джинас пътува към Астън Вила за медицински прегледи преди официалното си подписване с тима.
 

19:11 - Eurosport съобщи, че Арсенал е отправил предложение към Евертън за Микел Артета, който по-рано бе обявен за наследник на Фабрегас.

19:13 - Фулъм и Астън Вила са в борба за оценения на 4 милиона лири Алан Хътън от Тотнъм.

19:14 - Репортерите на Daily Mirror Мат Лоу и Джон Крос съобщиха, че Микел Артета тази вечер ще подпише договор с Арсенал.

19:15 - Флоран Малуда направи официално изявление в ефира на клубната телевизия на Челси, че няма намерение да напуска клуба и остава на „Стамфорд Бридж”.
 

19:17 - Sky Sports обяви, че от Уест Хем изглежда ще подпишат с Гай Демел от Хамбургер.

19:20 - Националът на Коста Рика Джоел Кембъл е подписал с Лориент под наем за година от Арсенал.

19:21 - Sky Sports - Тотнъм потвърди трансфера на Дейвид Бентли в Уест Хем Юнайтед.
 

19:25 - Твенте подписа с Гладстони под наем за една година от Депортиво Бразилия.

19:26 - Според Sky Sports Арсенал готви оферта от 10 милиона лири за Микел Артета от Евертън.

19:30 - Репортерът на Daily Express Джими Съндерсън, за  когото се смята, че е приближен към клуба от „Емирейтс”, написа на страницата си в Twitter: „Чувам, че Арсенал продължава да обръща целия свят и да си търси полузащитник, с който да запуши пробойните си. Засега обаче усилията им се намират близо до мъртвата точка. Няма да има сделка и с М’Вила – това феновете вече трябва да го научат”.

19:32 - Кардиф Сити подписа с Бен Търнър от Ковънтри за непотвърдена сума.

19:35 - Евертън обмисля получена оферта от Арсенал за Микел Артета на стойност 10 милиона лири.
 

19:37 - Милан ще обяви официално в близките часове привличането под наем на Антонио Ночерино от Палермо.

19:40 - Нападателят на Бреша Андреа Карачоло премина в Дженоа под наем. Както е известно, 29-годишният футболист бе свързван по-рано с преминаване в Рубин.

19:45 - От Sky Sports очакват трансфера на Оуен Харгрийвс в Манчестър Сити да стане факт до 1 час.

19:50 - Продължават споровете между Блекбърн и Арсенал. Според източници на Daily Mirror, Блекбърн настоява да получи за Крис Самба 14 милиона паунда, но „артилеристите” категорично отказват да се разделят с толкова пари за защитника на Роувърс, при положение, че за немският национал Мертезакер лондончани са платили много по-малка сума. Според източници на изданието, очаква се, че „артилеристите” няма да отстъпят от позициите си и преговорите ще бъдат прекратени.
 

19:55 - Миуоу подписа за постоянно с Дани Н'Гесан от враговете в Чемпиъншип Леичестър. 

20:00 - Goal.com излезе с информация, че Никлас Бенднер преговаря с Блекбърн за трансфер на стойност 8 милиона лири, след като високите изисквания на играча за заплата са провалили трансфера му в Стоук Сити.

20:10 - Ройстън Дренте пътува към Евертън, където може да завърши своя трансфер в тима.
 

20:13 - Защитникът на Съндърланд Тaйтъс Брамбъл до края на трансферния прозорец ще смени клубната си принадлежност, съобщава Eurosport.

20:15 - Ливърпул е близо до подписване с нападателя на САЩ на тима под 18-годишни - Вилян Бижев. Поради проблеми с работната му виза той ще заиграе във Фортуна Дюселдорф до получаване на такава.

20:20 - Евертън е отхвърлил оферта на Арсенал от Никлас Бенднер + пари за Микел Артета. От Sky Sports съобщават, че сега артилеристите подготвят нова оферта, която ще е само пари.

20:21 - Брайън Руиз от Твенте подписа с Фулъм. Председателя на Твенте направи трансфера официален, като го обяви публично.

20:21 - Скот Дан е преминал медицинските прегледи за Блекбърн.
 

20:30 - До края на трансферния прозорец остават 4 часа и 30 минути, а пикът на трансферите изглежда премина. Все още остават въпросителни върху големите имена на пазара обаче.

20:34 - Олдъм Атлетик е подписал под наем с полузащитника Том Адейеми от Норич до 3 януари.

20:35 - Изглежда нещата около Йоси Бенаюн са решени. Sky Sports подготвя новината си.

20:36 - От Sky Sports бе обявено - Питър Крауч е дал съгласието си да премине в Стоук Сити.

20:40 - Дуото на Монако - Томас Мангани и Даниел Никулае са подписали с Нанси. Първият е 24-годишен френски защитник, а вторият е нападател - национал на Румъния.

20:45 - Интер официално обяви привличането на Мауро Зарате под наем.
 

20:47 - От Sky Sports обявиха, че Челси преговаря с Арсенал за трансфера на Йоси Бенаюн в тима на артилеристите. Сделката, която се обсъжда е за игра под наем.

20:50 - Сантяго Силва премина във Фиорентина, съобщава Eurosport. 30-годишният уругваец по-рано игра за Велес Сарсфийлд, а за неговия трансфер „виолетовите” са заплатили 2 милиона евро. Това е второ опит на Силва да покори Старият свят: преди това той игра в немския Енерги и португалския Бая Маре.

20:51 - Шон Малоуни завърши преминаването си от Селтик в Уигън. Сделката е за двугодишен договор.

20:52 - Антонио Ночерино успя в последните часове на трансферния прозорец да премине от Палермо в Милан. Според италианските медии, „росонерите” са заплатили за Ночерино 500 000 евро, а  като част от сделката в сицилианския отбор преминава Рикардо Ферейра.

20:53 - Алдършот Таун подписаха под наем с 19-годишният талант на Уест Хем Юнайтед Джордън Браун.

21:00 - 4 часа преди края на трансферите, а изглежда най-желаният човек в Англия е Йоси Бенаюн. Кой би предположил това? 
 

21:05 - Челси пусна младока Патрик ван Аанхолт под наем в Уигън Атлетик до края на сезона.

21:07 - Чарлтън Атлетик привлече в последните часове на трансферния прозорец 19-годишният нападател на Дарлингтън Майкъл Смит.

21:10 - Според Sky Sports Евертън е решил да протака преговорите с Ройстън Дренте, след като той е пристигнал в Мърсисайд. Изглежда трансферът може да пропадне.

21:11 - Бруно Алвеш, за когото се смяташе по-рано, че ще напусне Зенит в посока Ювентус остава в Русия. От 21:00 часа тази вечер,  трансферният прозорец в Италия официално бе затворен.

21:12 - Ротерхъм Юнайтед похарчи част от сумата получена в резултат на продажбата на Адам ле Фондре в Рединг и закупи 28-годишният нападател на Лейтън Ориент Алекс Ревел, който отбеляза 16 гола през миналия сезон.
 

21:15 - Нападателят Марио Гавранович, чиито права принадлежат на Шалке 04 премина под наем в Майнц 05.

21:16 - Диего е обявен официално от Волфсбург за играч на Атлетико Мадрид. Сделката обаче ще е само под наем до юни 2012 година.
 

21:20 - Sky Sports разкри, че Арсенал е оттеглил интереса си към Микел Артета. Приоритетно Арсенал обявява привличането на Йоси Бенаюн под наем.

21:25- Аякс подписа с руския нападател Дмитри Буликин от белгийския Андерлехт за без пари.

21:35 - Давид Н'Гог от Ливърпул е пристигнал в Болтън да положи подпис на контракт с новия си тим.

21:40 - Манчестър Сити обяви официално - Оуен Харгрийвс е привлечен за една година. Играчът е подписан като свободен агент.
 

21:41 - Френският Рен си върна обратно мароканския полузащитник Юсуф Хаджи. 31-годишният футболист игра последно в Нанси, след като до 2007 година защитаваше цветовете на Рен.

21:45 - Майорка обяви продажбата на Джонатан Де Гузман на Виляреал за 8 милиона.

21:50 - Sky Sports излезе с информация, че от Стоук Сити се опитват да вземат крилото на Манчестър Сити Адам Джонсън под наем.
 

21:55 - Полузащитникът на ПСВ Айндховен Орландо Енгелаар изглежда ще остане в клуба, след като сделки с няколко английски тима са пропаднали днес.

21:56 - Елдер Пощига е подписал за Реал Сарагоса от Спортинг Лисабон, гласи официално съобщение на тимовете.

21:58 - Бъри взе под наем за една година 18-годишният полузащитник на Лестър Шейн Баркър.

21:59 - Нюкасъл излезе с оферта за Лиям Риджуел от Бирмингам Сити.

22:03 - Ковънтри подписа с Коди МакДоналд от Норич. 

22:05 - Блекбърн се освободи от услугите на Ел Хаджи Диуф.
 

22:10 - Sky Sports разкри, че нито Манчестър Сити, нито Адам Джонсън са проявили интерес към трансфер в посока Стоук Сити.

22:20 - След като Алан Хътън избира Фулъм, от Астън Вила се насочват към Дани Симпсън от Нюкасъл.

22:30 - Лейчестър обмисля нова оферта за Никита Йелавич от Рейнджърс, след като първата оферта от 8.5 милиона лири бе отхвърлена.

22:31 - Даниел Богданович се присъедини към Блекпул от Шефийлд Юнайтед.

22:33 - Гаел Какута от Челси се присъедини под наем до 1 януари към Болтън. 
 

22:34 - Жуниор Станислас се присъедини към Бърнли от Уест Хем Юнайтед - цената на трансфера още не се споменава.

22:38 - Давид Н'гог завърши трансфера си в Болтън от Ливърпул.

22:40 - Джърмейн Бекфорд премина в Лейчестър. 

23:00 - Стоук Сити подписа с полузащитникът на Тотнъм Уилсън Паласиос за 4 години. Това съобщи Sky Sports.
 

23:05 - Хари Реднап заяви пред Sky Sports, че офертата на Тотнъм за Гари Кейхил е пропаднала.

23:12 - От речта на Хари Реднап по Sky Sports стана ясно, че и офертата от Челси за Лука Модрич, на стойност 40 милиона, е била направена вчера и е отхвърлена.

23:15 - От Уест Бром официално обявиха продажбата на Марек Чех в Трабзонспор. Стойността на сделката не е обявена.

23:20 - Изглежда е нстъпил обрат в лагера на Арсенал относно Микел Артета, съобщи Sky Sports. След като оттеглиха интереса си, сега е станало ясно, че отново артилеристите са отправили запитване към Евертън.

23:25 - Sky Sports - Евертън е приел офертата от 10 милиона лири за Микел Артета, но преговори се водят по условията на договора все още.

23:29 - Суонзи е отправил оферта за защитникът на Лийдс Федерико Басоне.

23:35 - Уест Хем обяви привличането на Гай Демел от Хамбург за 2-годишен период.

23:40 - Микел Артета е подал писмена молба за трансфер до Евертън. Това съобщи Sky Sports.

23:43 - Нов обрат - Алан Хътън според Sky Sports е отказал на Фулъм и ще се присъедини към Астън Вила.

23:50 - Сделката на Стоук Сити за Паласиос е била на стойност 8 милиона лири.

00:01 - Нападателят на Хъл Сити Джей Симпсън преминава медицински прегледи в Миуоу.

00:02 - Всичко между Арсенал и Вердер за Пер Мертезакер е обявено официално на страниците и на двата тима.
 

00:05 - От Лион обявиха официално подписването на Гуейда Фофана от Ле Хавр за 2 милиона евро.

00:20 - От Марсилия разкриха, че Амаури от Ювентус няма да се присъедини към тях, поради личните искания на играча. Това означава, че вероятно Жиняк няма да напусне Олимпик Марсилия.

00:23 - Sky Sports разкри, че и двете оферти на Нюкасъл за Лиам Риджуел и Брайън Руис са се провалили.

00:25 - Алан Хътън подписа за Астън Вила. Това съобщи Sky Sports.
 

00:31 - От Ливърпул потвърдиха, че Раул Мейрелеш е подал писмена молба за трансфер.

00:32 - Йоси Бенаюн официално е подписал с Арсенал.

00:35 - КПР подписа официално с Шон Райт-Филипс.
 

00:35 - Крейг Белъми официално се присъедини към Ливърпул от Манчестър Сити. Сделката обвързва играча за 2 години с Мърсисайдци.

00:36 - Брайън Руис в крайна сметка ще играе за Фулъм - официално. Играчът на Твенте е отказал трансфер в Нюкасъл.

00:37 - Скот Дан е подписал официално за Блекбърн от Бирмингам.

00:40 - Контракта на Алан Хътън за Астън Вила ще е за 4-годишен период.

00:45 - Уесли Снайдер обяви на своя Туитър, че ще се опита да направи феновете на Интер горди през новия сезон, с което обяви и оставането си в тима.
 

00:50 - Калум Тапинг от Тотнъм се присъедини към Хартс от Шотландия за постоянно.

00:52 - Крейг Белъми ще носи Номер 39 за Ливърпул.
 

00:55 - Челси официално обяви трансфера под наем на Йоси Бенаюн в Арсенал. Той ще играе на "Емирейтс" до края на сезона.

00:58 - Две минути до края - Арсенал приготвя документите за Артета. Това съобщава Sky Sports. От Стоук Сити пък очакват подписа на Питър Крауч.

1:00 - Край на трансферите, в близките минути очакваме последния поток информация при промени в последния момент.

1:02 - Астън Вила обяви привличането на Джермейн Джинас под наем и на Алан Хътън за постоянно.

1:10 - Изглежда е била постигната сделка за Раул Мейрелеш между Челси и Ливърпул. Не е сигурно дали всичко се е получило преди да затвори прозореца, информация след малко.

1:12 - Факт! Челси подписа с Раул Мейрелеш за 4 години. Съндърланд пък привлече Никлас Бенднер.
 

01:17 - Официално и Микел Артета е подписал за Арсенал. Договорът е за 4-годишен период.

01:18 - Стоук Сити обяви привличането на Камерън Джером от Бирмингам. Договорът е за 4 години.

1:23 - Пабло Ибанес е бил привлечен от Бирмингам. Той идва от Уест Бром, като контрактът му ще е за 2 години.

1:25 - Блекбърн подписа с Якубу от Евертън. Официално.

1:30 - Реал Мадрид обяви на сайта си, че Ройстън Дренте е подписал с Евертън.

1:35 - Стоук Сити обяви привличането на Питър Крауч. Сделката е на стойност около 10 милиона лири.

1:50 - В последния момент и КПР са успели да подпишат с Антон Фърдинанд от Съндърланд.

1:57 - Рейнджърс е освободил Джеймс Бийти. Фулъм е подписал за без пари Орландо Са от Порто.

Следете и секция Трансфери на FUTBOL-TV.

  Сподели
242