ГЛЕДАЙ НА ЖИВО » ФУТБОЛ

Виж програма за други спортове ТУК

Петък 20 Май


виж приключили

ВИДЕО

« Май 2022 »
Пон Вто Сря Чет Пет Съб Нед
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО
СЕТ+1:

НОВИНИ

ЧАТ

Жоро.

"Плъха" от Кремала е явно НЕНОРМАЛЕН и е прежалил дъ-щерите и внуците си,но тия гъзолизници около него Лавров,Песков и т.н. ,и те ли са прежалили свойте деца и внуци или те не проумяват ЩО Е ТО ЯДРЕН ЗАРЯД? От него НЯМА СПАСЕНИЕ другари !!!!

Жоро

Медведев дали ИЗТРЕЗНЯВА ПОНЯКОГА ? Трудно е за вярване.

Аз

Лекувай се,може да ти помогнат в Курило или в Наречен!

Гошо

Жоро, има и друг вариант, или техните оръжия са по-страшни,но информация за тях в 24 часа явно нямат.

Жоро.

Във всеки брой на червения24 часа ни се изнася упорито информация за все по-страшни руски оръжия.Обаче и амери- канците и цивилна Европа продължават да помагат на Ук- райна.А това означава,че руски- те оръжия НЕ са чак толкова ст-рашни .

Жоро.

Омръзнах на тъпунгери като теб защото вероятно си колега на бабичките с техните твърдения за ХИЛЯДИТЕ био-химични лабораторий в Украйна или и ти им вярваш? Все съм слушал ПРОСТОТИЙ,ама като тая не съм чувал.От такива ПРОСТИ И ТЪПИ хора сме на тоя хал

Аз

Жоро,омръзна на всички!

пак Жоро

ПП. Та така стоят нещата НБ.Знам,че трудно ще повярваш с тъпия си мозък,но все пак като развяваш днес червения байрак е добре да знаеш фактите,за- щото ПУТИНИЗМА Е МНОГО, МНОГО ПО-СТРАШЕН ОТ ХИТЛИРИЗМА .

пак Жоро.

ПП.Та НБ,ти мачкаше плочките и вярваше във величието на Русия,която била победила Германия.КРАТКО И ЯСНО но изобщо НЕ Е ВЯРНО.Защото ако не бяха англичаните и амери- канците великата Русия щеше да стигне бързо до Япония,но на ЗАДЕН ХОД.

Жоро.

О непросветени българино/НБ/,Ти,който винаги ще мислиш,че Земята е плоска,Ти на който от детската градина ти се втълпяваше неистово,че Германия е била победена само и единствено от "великата"Русия, ти който по-късно мачкаше плочките по площадите .

Пепо

Жоро, към ПРОСТАЦИ бих добавил и УБИЙЦИ ЖЕСТОКИ !

Жоро.

Днес тъпия руснак ще се НАТРЯСКА "ЗАКОННО". А нашите от "безсмъртния полк" вероятно за да им подражават също се заливат с ВОДКА в движение . НАЗДРАВЛЮ ПРОСТАЦИ !!!

пепо

Бай Гошо,Путкина е на власт незаконно точно благодарение на такива гъзолизници,като теб,които и със чейнета и без чейнета се радват на смъртта на толкова невинни украинци.

БАЙ ГОШО

ЖОРО, А ТИ КАТО СИ САЩисана ПОДЛОГА, ДА НЕ МИСЛИШ, ЧЕ СИ ПО-ДОБЪР? ПОДЛОГАТА - СИ Е ПОДЛОГА!

Жоро

Другарю Радев,в нашия край на такива като теб,Нинова и Костадинов ги наричаме "ШУШУМИНГИ",С ТАЯ РАЗЛИКА ЧЕ ТИ ЩЕ СИ ЛЕТЯЩА ШУШУМИНГА . Вие сте страхливи руски ПОДЛОГИ.

без нападател

толкова! Ако бяха купили КР7, щяха да мачкат и да са реален претендент за квадрупъла. Няма Меси, няма ШЛ, както правилмо е отбелязал Пти 😆

Жоро.

Задайте само един въпрос на де- путатите от БСП и Възраждане : Колко от децата и внуците Ви учат и работят в "омразната" За-падна Европа и САЩ и отдруга страна колко живеят и работят в средновековна Русия? Аз мисля,че съотношението е 99% към 1%.

Жоро.

Задайте само един въпрос на депутатите от БСП и възраждане : Кол

Жоро

Кой в момента казва "браво" на руснака?Ами това са на 100% изкуствени чейнета,наследници на тия,които избиха българската интелегенция в годините 45-50г. и които създадоха конц. лагери където умъртвяваха непослуш- ните с пръти през тялото.

Жоро

5:0 ! Е те това е РЕЗИЛ отвсякъде. Обаче тая дума не се среща никъде. Сега се мислят ОПРАВДАНИЯ от дъното на океана. Мафиотското отборче НИКОГА не пада безпричинно.Така е било и така Ще бъде во веки веков.Как сте червени боклуци?

Жоро.

На педераса,който спира чата,заради грешен код ,също напомням,както и на другаря банов,че това цска е цска-ловеч и няма как да бъде КАКВОТО И ДА Е ДЕРБИ !

Жоро.

Что ето РУСНАК ? 90% от мъжете-абсолютни алкохолици,както и 40% от жените. 30% от младите жени са заляли целия свят,упражнявайки проституция.За руснака е най-важно да има ВОДКА и клиенти. Така е било,така е и така ще бъде в средновековна Русия.

Жоро.

Благодаея Гоше,и Ти да си жив и здрав .

Гоше..

Жоре, чест и почитания за твоята активност! Вероятно годините са ми малко-роден съм през 1948 год.! На теб и на всички пишещи тук желая здраве, късмет и щастливи дни11

Жоро.

Сталин и Хитлер са избили милиони,докато тоя грозен дребосък се готви да избие МИЛИАРДИ,така че разликата между ония двамата и сегашния ИЗРОД е като между мравката и слона.

😀 😕 😛 😮 😉 😆 😎 👍 💯
CAPTCHA

АНКЕТА

Кой ще спечели титлата в Англия?

виж резултати

В КАДЪР

Каква е вероятността това да се случи?