ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Тук ще се запознаете с условията за използване на услугите предоставяни от сайта ftv.bg („Сайта”).

Съдържанието на този сайт е защитено от Закона за авторското право.
Изключение правят мултимедийните материали от външни източници вградени в сайта, за които Futbol TV не носи отговорност.

Публикуване и разпространение на текстови материали се допуска само след писмено съгласие и посочване на източник с връзка към https://ftv.bg

Създаването на регистрация в Сайта означава, че приемате тези условия и се задължавате да ги спазвате заедно с всички последващи изменения, които могат да настъпят. В случай, че имате допълнителни въпроси или възражения, моля пишете на [email protected]
Дефиниране на предоставяните услуги, права и задължения на администраторите на Сайта и потребителите:

1. Дефиниране на отделните страни и услуги в общите условия

  1.1. Използването на услугата се изразява в публикуване на информация за предстоящи футболни двубои.
  1.2. Собственик на сайта, който предлага услугата, е фирма „Еврохарт” ЕООД
  1.3. Потребител на услугата е всеки, който е попълнил регистрационната форма, или е използвал опцията "Вход с Facebook".
  1.4. Гост е този, който ползва общия свободен достъп до сайта.

2. Права и задължения на потребителите на сайта

  2.1. Всяко физическо лице има право да се регистрира само един път. При въвеждане на некоректни данни или по преценка на администратора достъпът на потребителя може да бъде ограничен или изтрит, без допълнително уведомление на потребителя.
  2.2. Ако потребителят не се регистрира, ще бъде достъпен свободният общ достъп до сайта.
  2.3. Личните данни, предоставени при регистрация ще бъдат използвани единствено от ftv.bg в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни. В случай на несъгласие потребителят е длъжен да уведоми администратора на сайта писмено на адрес [email protected]
  2.4. Потребителят се задължава да се въздържа от употребата на груби, нецензурни и/или обидни думи и изрази срещу Сайта, неговите администратори и потребители.
  2.5. Потребителят няма право да извършва злонамерени и/или неправомерни действия срещу сайта, които заплашват неговата дейност и сигурност.

3. Права и задължения на ftv.bg

  3.1. ftv.bg е сайт, който предлага онлайн достъп до футболни статии, резултати, статистики и мултимедия.
  3.2. Всички видео материали в сайта се намират на чужди сървъри и се разпространяват свободно в интернет пространството. ftv.bg не носи отговорност за евентуално нарушаване на авторско право от трети лица.
  3.3. ftv.bg извършва събирането, обработването и съхраняването на личните данни на потребителите, при стриктно спазване на разпоредбите на Закона за защита на личните данни. Предоставените лични данни се обработват и съхраняват на компютърен носител. Представените лични данни могат да се обработват за нуждите на сайта.
  3.4. ftv.bg не носи отговорност и не дължи обезщетение, ако потребителското име и парола за достъп се използват неправомерно от друго лице.
  3.5. ftv.bg не носи отговорност в случай, че предоставянето на услугата е засегнато от компютърни вируси или от програми и мрежи, затрудняващи или преустановяващи нормалното функциониране на компютърните конфигурации, или програми на потребителя.
  3.6 Сайтът няма за цел да подстрекава потребителите да участват в хазартни игри и не носи отговорност за материални или всякакви други загуби, в резултат от използването му.
  3.7 ftv.bg не носи отговорност по отношение на надеждността на функционирането на предлаганите услуги.
  3.8. ftv.bg има право да ограничи достъпа до всички или част от услугите, както и да прекрати използването им от страна на отделни или всички свои потребители.
  3.9. ftv.bg не носи отговорност за достоверността на публикуваната информация.
  3.10. Сайтът има право да показва, изпраща, зарежда, изпълнява, експонира и т.н. всякакви рекламни материали на потребителите си. Относно съдържанието на всички реклами, както и за запазените търговски марки, които те касаят, отговорност носят единствено рекламодателите.
  3.11. ftv.bg притежава правата върху текстовата част на сайта. Използването на материали е допустимо само след писмено съгласие на администратора в рамките на закона.
  3.12. Сайтът не носи никаква отговорност за съдържанието извън домейна ftv.bg

ВИДЕО

РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО
СЕТ+1:

НОВИНИ

КОМЕНТАРИ

АНКЕТА

Ще следите ли Евро 2024?

виж резултати

В КАДЪР

Вдовицата на Бекенбауер – Хайди Бекенбауер изнесе евротрофея по време на церемонията на откриването на Евро 2024.