Политика за защита на личните данни

Политиката за защита на личните данни на Futbol TV постановява как се събира, използва и защитава всяка предоставена ни от Вас информация при използването на нашия уебсайт ftv.bg. Зад понятието "лични данни" се крие информация, отнасяща се и принадлежаща на физически лица или позволяваща тяхната идентификация. Tази страница ще Ви помогне да разберете точно каква информация събираме, как я обработваме и как да контролирате данните, които предоставяте.

Избирайки "Съгласен съм", Вие се съгласявате, че предоставяте личните си данни доброволно, че сте се запознали с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме посочили по-долу.

Какво представляват бисквитките?

Бисквитките са малки частици данни, които се изпращат до Вашия браузър от уеб сървър и се съхраняват на Вашето устройство, така че сайтът да може да разпознае Вашия компютър. Има два вида бисквитки – постоянни и временни или „сесийни“ бисквитки. Постоянните бисквитки се съхраняват като файл на Вашия компютър или мобилно устройство за дълъг период от време. Сесийните бисквитки се поставят временно в компютъра Ви, когато посещавате нашия Сайт, но изчезват, когато затворите страницата, което означава, че те не се съхраняват за постоянно на Вашето устройство. Повечето компании използват бисквитки на сайтовете си, за да подобрят използваемостта. Бисквитките не могат да навредят на Вашите файлове или да увеличат риска от вируси в компютъра Ви.

Какви данни събираме?

Задължителни бисквитки

Тези бисквитки са строго необходими, за да може уебсайтът да изпълнява своите функции. Използваме тези бисквитки например:

  • за да установим автентичността и самоличността на нашите потребители, когато те използват нашия Сайт, така че да можем да предоставим нашите услуги;
  • за да можем да изпълняваме нашите Общи условия и да поддържаме сигурността на нашите услуги.
Бисквитки за ефективност и функционалност

Тези бисквитки не са строго необходими, но ни позволяват да персонализираме Вашето онлайн преживяване с нашите Интернет страници. Използваме тези бисквитки например:

  • за да запомним Вашите предпочитания, така че да не е нужно всеки път да вкарвате информация, която вече сте предоставили (например, когато въвеждате данните си за достъп до нашите услуги);
  • за да събираме информация за начина, по който нашите потребители използват услугите ни, така че да можем да подобрим нашия Сайт и нашите Услуги и да извършваме пазарни проучвания (например: информация за популярни страници, навици на гледане, брой на кликовете, брой на споделянията, харесвания за дадена статия, последни посетени страници, гласуване в коментари, за канали, или в анкети).
Рекламни бисквитки

Tези бисквитки целят предоставянето на реклами, които са съобразени с Вас. Този тип реклами са известни като „реклама, базирана на интересите“. Tези видове бисквитки принадлежат на трети сайтове, предоставящи рекламодателската услуга. Пълен списък с тези сайтове ще намерите по-долу.

Бисквитки на трети страни

Използваме и някои бисквитки на трети страни като част от нашите услуги. Тези бисквитки се управляват от съответните сайтове и не се контролират от нас. По-долу са изброени бисквитките на трети страни, които използваме, някои от които могат да бъдат изключени с помощта на общите настройки на Вашия браузър. За други е необходимо да посетите съответните сайтове и да следвате осигурените инструкции.

  • Google Adsense – показва персонализирани текстови и визуални реклами.
  • Google Analytics - генерира статистика за трафика на сайтa и източниците на трафик – за отказ вижте тук
  • Vbox7.com – показва информация за дадено вградено видео от сайта vbox7.com
  • Cloudflare.com – платформа, спомагаща по-бързо зареждане и по-добра защитеност на сайта, чрез използване на виртуални сървъри по целия свят.
  • Facebook.com – събира информация за дейностите извършвани от потребителя на сайта (например харесвания, споделяния, коментари); също така използва бисквитки, при избор на опцията "Влез през Facebook".
  • Onesignal.com – платформа, спомагаща изпращането и конфигурацията на нотификации от сайта.
  • Winbetaffiliates.bg – рекламна бисквитка, събираща информация за взаимодействието (клик) на потребителя върху реклама на Winbet
  • Myaffiliates.bg – рекламна бисквитка, събираща информация за взаимодействието (клик) на потребителя върху реклама на Efbet
  • Addthis.com – платформа, позволяваща на потребителя да споделя страници от сайта в социалните мрежи, поща, телефон и още.

Разрешаване, забраняване и изтриване на бисквитките

Можете сами да изберете дали да приемете бисквитките или не. Ако искате да знаете кога Вашият компютър получава бисквитка, можете да настроите браузъра си така, че той да Ви уведомява за това. Така имате възможност да приемете или откажете дадена бисквитка. Вашият компютър може да бъде настроен да отхвърля всички бисквитки. Ако искате да разберете как да направите това, вижте тук.

Моля, обърнете внимание, че промените в браузъра Ви, с които се деактивира функцията за бисквитки, ще окажат влияние върху правилната работа на някои части от сайта, включително и за функциите свързани с вход в системата и преглеждане на видео.

Изтриване на лични данни от сайта

Бисквитките не са единствените лични данни, които споделяте при посещение и използване на сайта. Технически данни се запазват на сървъра при всяко Ваше посещение и взаимодействие със сайта. Такива данни са например IP адрес, сесиен номер, генериран трафик и тн. Също така, Вие споделяте Ваши данни при използване на определени функции на сайта като регистрация на профил, вход, коментиране, гласуване и тн, които се запазват в база данни съхранявана на сървъра.

Можете да изискате изтриване или коригиране на Ваши лични данни като направите заявка на адрес [email protected]

Сигурност на събраните данни

Futbol TV не разкрива вашите лични данни на трети лица, не ги разпространява, продава и не ги отдава за ползване за рекламни и промоционални цели. За опазването им и предотвратяване на неоторизиран достъп и разкриване сме взели нужните мерки, регламентирани от Комисията за защита на личните данни.

Изключение правят следните случаи:

  • Задължително разкриване. Можем да бъдем задължени от служби, свързани със законодателството на Република България.
  • Съгласие. Възможно е само при получаване на вашето изрично съгласие.

Какво правим със събраната информация?

Futbol TV използва информацията, която събира от Потребителя:

  • За да му предоставя услуги, включително да подобрява тези услуги и функционалности.
  • За осъществяване на връзка с Потребителя при нужда.
  • За осигуряване на достъп и контрол до потребителския профил.
  • Да дава възможност на Потребителя да коментира и да взаимодейства с останалите потребители в сайта
  • За предоставяне на функционалност за споделяне със социални мрежи.

За въпроси, свързани със защита на личните данни, можете да се свържете с нас на адрес [email protected]

ВИДЕО

РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО

България - Първа Професионална Лига
Витоша Бистрица12:30Черно море
Локомотив Пловдив15:00Ботев Враца
Берое17:30Левски
Англия - Премиършип
Манчестър Сити14:30Евертън
Тотнъм17:00Бърнли
Уотфорд17:00Кардиф Сити

НОВИНИ

КОМЕНТАРИ

АНКЕТА

Кой отбор ще бъдe на върха във ВЛ след Boxing Day?

виж резултати

В КАДЪР

Айнтрахт стана първият немски отбор, спечелил всичките си мачове в групата от евротурнирите.