Политика за защита на личните данни

Политиката за защита на личните данни на Futbol TV постановява как се събира, използва и защитава всяка предоставена ни от Вас информация при използването на нашия уебсайт ftv.bg. Зад понятието "лични данни" се крие информация, позволяваща идентификацията на физически лица. Tази страница ще Ви помогне да разберете точно каква информация събираме и как я обработваме.

Какви данни събираме?

Събираме Ваши лични данни, когато използвате нашите услуги, регистрирате се или по друг начин се свързвате с нас. Ето и данните, които събираме:

  • При посещаение на ftv.bg се събира стандартна техническа и статистическа информация като IP адрес, времето на достъп, страниците, които сте посетили, съдържание, което сте видели и друга подобна информация генерирана в резултат на взаимодействието Ви със сайта.
  • Информация, която ни предоставяте при регистрация, както и при връзка с нас по друг начин: Вашето име, адрес на електронна поща, потребителско име.

Сигурност на събраните данни

Futbol TV не разкрива вашите лични данни на трети лица, не ги разпространява, продава и не ги отдава за ползване за рекламни и промоционални цели. За опазването им и предотвратяване на неоторизиран достъп и разкриване сме взели нужните мерки, регламентирани от Комисията за защита на личните данни.

Изключение правят следните случаи:

  • Задължително разкриване. Можем да бъдем задължени от служби, свързани със законодателството на Република България.
  • Съгласие. Възможно е само при получаване на вашето изрично съгласие.

Какво правим със събраната информация?

Futbol TV използва информацията, която събира от Потребителя:

  • За да му предоставя услуги, включително да подобрява тези услуги и функционалности.
  • За осъществяване на връзка с Потребителя при нужда.
  • За осигуряване на достъп и контрол до потребителския профил.
  • Да дава възможност на Потребителя да коментира и да взаимодейства с останалите потребители в сайта
  • За предоставяне на функционалност за споделяне със социални мрежи.

Какви са вашите права?

В случай, че искате да разберете точно какви Ваши лични данни съхраняваме или искате да коригирате някои непълни, неточни или остарели лични данни или искате да ги заличите, а ние да преустановим обработването им, можете да го направите, като се свържете с нас чрез контактите, посочени по-долу.

За въпроси, свързани със защита на личните данни, можете да се свържете с нас на тел. 0888 97 39 07 или да ни пишете на [email protected]

ВИДЕО

РЕЗУЛТАТИ НА ЖИВО

87'
Бетис - Лас Палмас
0:0
Леванте - Малага
0:0
20:00
Черно море - Славия
-
20:30
Нант - Рен
-
21:00
Клермон Фуут - ЮС Орлеан 45
-
21:30
Борусия Мьонхенгладбах - Волфсбург
-
22:00
Леганес - Депортиво Ла Коруня
-
22:00
Дижон - Лион
-

НОВИНИ

КОМЕНТАРИ

АНКЕТА

Трябваше ли Оливър да отсъди дузпа?

виж резултати

В КАДЪР

Конте, Зидан и Давидс.