Последният ден на трансферния прозорец


FUTBOL-TV

Последният ден на трансферния прозорец

Текущият трансферен прозорец вече ни подари няколко безумни сделки и може би на някой му се иска да извика: "Спрете тази лудост!". Реалностите в съвременния футбол обаче са такива и който не го приеме като факт, рискува да изпадне от борда. Днешният ден формално се смята за последен на летния трансферен прозорец и по традиция, 31 август е денят, в който се извършват най-изненадващи сделки, като динамиката надминава представите за нормалното.

FUTBOL TV има удоволствието да съобщи на своите читатели, че те по най-бързия начин ще бъдат запознавани със случващото в света на трансферите в днешния ден, като ще се стараем максимално бързо и вярно да използваме контактите си с различни източници, за да доставим информацията до вас.

Кога затваря трансферният прозорец:

Германия - 19:00 часа

Италия и Гърция в 00:00 часа

Англия, Франция, Холандия, Белгия, Гърция, Полша, Австрия, Холандия, Швейцария и Сърбия в 01:00 часа

Украйна, Испания и Португалия на 1 септември

Турция и Чехия на 8 септември

Това означава, че Филипе Коутиньо може да премине в Барселона и утре, като същото се отнася и с предполагаемия трансфер на Диего Коща в Атлетико.

 

Дани Дринкуотър се присъедини към Челси

00:00 Трансферният прозорец в Италия и Гърция затвори.

 

23:55 Габигол се сбогува с Интер. Според информацията, играчът преминава в Бенфика.

 

23: 43 Главното събитие за Арсенал днес.

 

23:22 Меси е поискал от ръководството на Барселона да закупи двама класни играчи до края на прозореца и да се отърве от четирима. Аржентинецът е недоволен от Андре Гомеш, Арда Туран, Пако Алкасер и Томас Вермален.

 

23:19 Хатем Бен Арфа остава в ПСЖ. До последно се смяташе, че играчът ще продължи кариерата си в Турция, но французинът така и не хареса нито една от офертата.

23:11 Севиля нае от Галатасарай Лионел Карол. 26-годишният френски защитник проведе последните два сезон в Турция.

 

23:03 Защитникът на УБА Джони Еванс няма да премине в Манчестър Сити.

23:02 Кристъл Палас завърши своя интерес към защитника на Манчестър Сити Елиаким Мангала.

22:56 Интер се раздели с Кристиан Ансалди. Торино нае аржентинеца за две години.

22:55 Ненад Томович напусна Фиорентина, преминавайки под наем за една година в Киево.

22:51 Джон Крос: Арсенал никого няма да купи до края на трансферния прозорец.

22: 42 Евертън затвори трансфера на Никола Влашич от Хайдук. В Хърватия 19-годишният футболист е сравняван с Лука Модрич, но Никола може да играе и в центъра на терена, и на левия край на атаката и даже като острие.

22:39 Фернандо Йоренте стана играч на Тотнъм. Футболистът вече позира с екипа на новия си отбор.

 

22:16 Официално: Иван Стрнич смени Наполи със Сампдория. В същото направление пое и нападателят Дуван Сапата, Тук става дума за наем със следващата покупка.

 

22:00 В момента Уилфрид Бони преминава медицински прегледи в Южен Уелс, преди трансфера си в Суонзи. В същото време Езекиел Скелото подписа тригодишен договор с Брайтън. Преди това аржентинецът се състезаваше за Спортинг.

21:58 Джим Уайт съобщава, че Алексис Санчес остава с Арсенал, а Върджил ван Дайк - в Саутхемптън.

 

21:48 Опорният полузащитник Нмпали Менди се завърна във Франция. Ница нае играча от Лестър с право за покупка за 12 милиона евро.

21:42 Боян Къркич се върна в Испания. Възпитаникът на Барселона, чиито права принадлежат на Стоук Сити, се отправи под наем в Алавес.

21:38 Барселона обяви, че Дъглас отива под наем в Бенфика.

 

21:04 Както се очакваше, нападателят Лукас Персе се завърна в Депортиво. Арсенал пусна испанеца в Ла Коруня за 4 милиона евро.

20:32 ОФИЦИАЛНО: Килиан Мбапе премина в ПСЖ, обяви Монако в Туитър. Новината бе потвърдена и от официалния профил на ПСЖ.

Играчът преминава под наем за един сезон, с опция за закупуване за сумата от 166 милиона лири.

20:30 Реми Кабела премина под наем за сезона в Сен Етиен от Марсилия.

20:25 Гилем Балаге сподели, че в лагера на Франция, където се намира Томас Лемар заедно с играчите на Арсенал Оливие Жиру, Лоран Косчелни и Александре Лаказет, те са опитали да накарат крилото да размисли за "артилеристите", но отговорът е бил отрицателен. Балаге смята, че Арсенал е приключил с работата си на пазара.

20:20 Демарай Грей ще остане в Лестър Сити, обявиха от клуба. "Лисиците" са отхвърлили предложение от 25 милиона лири за играча от Борнемут по-рано днес.

20:12 Уотфорд обяви официално за привличането на защитника Марвин Зеегелаар от Спортинг Лисабон за 4 години. 

20:08 Фулъм обяви за привличането на Йохан Молло от Зенит за две години.

19:44 Както обичайно нещата на пазара затихнаха по време на транспорта на голяма част от хората обратно до дома след работа. Междувременно да припомним думите на Жозе Моуриньо от миналото лято по отношение на Пол Погба:

"Сигурен съм, че следващото лято някои играчи с половината от неговите качества ще струват същите пари."

19:38 Sky Sports информира, че от Барселона не са пристигали предложения за Филипе Кутиньо днес.

19:37 Томас Лемар от Монако е изразил желанието си да премине в Ливърпул, тъй като отборът играе в Шампионска лига, за разлика от другия си основен преследвач - Арсенал. Привличането му може да изпрати Филипе Кутиньо към Барселона, но за момента мърсисайдци не изглежда да готвят оферта за Лемар.

19:35 Торино подписа с Мбайе Нианг под наем за един сезон, с опция за закупуване от 20 милиона евро.

19:31 Goal.com информира, че според представители на Алексис Санчес, трансферът му в Манчестър Сити все още може да бъде осъществен, независимо от преследването на Лемар от Арсенал.

19:23 Гилем Балаге обяви, че Депортиво Ла Коруня може да се възползва срещу 4 милиона от привличането под наем на нападателя на Арсенал Лукас Перес. 

19:20 Марк Хюз обяви, че Стоук не се е отказал все още от подписа с Фабиан Делф от Манчестър Сити, въпреки че по-рано от клуба обявиха, че трансферът е пропаднал.

19:12 От Sky Sports повдигат логичния въпрос кога английските отбори смятат да провеждат медицинските тестове с желаните от тях играчи до края на трансферния прозорец, след като наближават националните срещи. Междувременно става ясно, че Арсенал все още не е отговорил на Манчестър Сити за Санчес, след като ситуацията с Лемар е неясна.

Треньорът на Франция Дидие Дешан сподели ,че не иска играчът да бъде притесняван непосредствено преди важната среща на "петлите" малко по-късно днес. Поради всичко това се очаква сделката между Монако и Арсенал да пропадне, съответно да не бъде позволено и на Санчес да напусне "артилеристите".

19:10 BeIN Sports обяви, че Челси е отправил оферта от 45 милиона лири за крилото на Лестър Сити Рияд Марес, която е била приета от клуба на "лисиците".

19:08 Според Sky Sports Фернандо Йоренте е преминал медицински прегледи в Тотнъм, като играчът на Соунзи е договорил и личните си условия след приемането на цената от около 12 милиона лири. Суонзи Сити изчаква връщането на Вилфред Бони за обявяването на двата трансфера.

19:05 Хайрам Боатенг напусна Кристъл Палас като свободен агент и премина в Екзитър. 21-годишният има три официални срещи с Палас.

19:03 ОФИЦИАЛНО: Уест Бромич обяви наема на 18-годишния защитник Кайл Джеймсън от Челси, с опцията за продължаване на наема с 2 години.

19:01 Нападателят от академията на Ливърпул Тони Гомес се присъедини към Форест Грийн Роувърс, където ще играе под наем до края на сезона.

19:00 Трансферният прозорец в Германия затвори. Последната сделка бе продажбата на Санчо от Манчестър Сити в Борусия Дортмунд за сумата от около 9 милиона евро. Клаузата за откупуване на играча е далеч по-солидна, но не се обявява.

18:58 Букмейкърите драстично понижиха коефициентите за преминаването на Лемар в Арсенал, докато тези за Ливърпул се увеличиха. 

18:54 Кайл Джеймсън от Челси преминава медицински прегледи в Уест Бромич Албиън в момента. Играчът ще подпише едногодишен договор.

18:45 Висшата лига е отказала да регистрира Ренато Санчес с номер 85 на гърба. Играчът ще играе с номер 35 в Суонзи Сити.

18:44 The Guardian обяви, че Арсенал се е отказал от предложението си за Томас Лемар от Монако, като е било взето решение тимът да продължи с Алексис Санчес.

18:40 Ливърпул обяви, че 20-годишният полузащитник Алан Родригес де Соуса ще премине под наем в Аполон Лимасол до края на сезона. Тимът се намира с Евертън в една група в Лига Европа.

18:31 ОФИЦИАЛНО: Манчестър Сити обяви за преминаването на младежката звезда Джейдън Санчо в Борусия Дортмунд за постоянно. 17-годишният ще носи номер 7 в Дортмунд. 

След като играчът е поискал сам да напусне клуба, той е получил от Сити разрешение да премине единствено в Реал Мадрид, Байерн или Борусия.

18:30 Петер Коатес от Стоук Сити обяви, че тимът е приключил с трансферите. Днес целта на отбора е била Фабиан Делф от Манчестър Сити, но до трансфер не се стигна.

18:19 Telegraph обяви, че Монако е приел предложението на Арсенал за Лемар на стойност 100 милиона евро. Остават условията на играча и неговото решение.

Преди 18 месеца Монако подписа с Лемар за 3.6 милиона лири. 9 негови гола по-късно ще бъде ли той продаден за 100 милиона евро?

18:18 Иън Райт пожела всичко най-добро на Алекс Окслейд-Чембърлейн в Ливърпул по-рано днес: "Късмет Алекс, ти си щастливец. Напусна един страхотен клуб и се присъедини към страхотен клуб."

18:15 Репортер на Sky от тренировъчното игрище на Саутхемптън обяви, че клуба не е получавал оферти за Върджил ван Дайк.

18:12 ОФИЦИАЛНО: ПАОК обяви за подписването с Виериня от Волфсбург. Сделката е за 3 години.

18:10 Очаква се всеки момент Уотфорд да обяви трансфера на Марвин Загелаар, който премина медицински прегледи по-рано днес.

18:02 Sky Sports информира, че Арсенал е предложил 100 милиона евро (92 милиона лири) за Томас Лемар от Монако.

Според информацията Арсенал все още не е изпратил отговор на Манчестър Сити за Алексис Санчес, като това ще се случи единствено когато Арсен Венгер има неговия заместник в лицето на Лемар. Първоначално Монако отказваше да разглежда оферти за играча, но се смята, че с преминаване на границата от 100 милиона офертата ще бъде разгледана.

Лемар има участие с отбора на Франция срещу Холандия днес.

18:01 Алекс Окслейд-Чембърлейн ще носи номер 21 в Ливърпул, обявиха от клуба.

18:00 Sky Sports обяви, че Тотнъм е близо до Андре Гомес от Барселона. Гомес и Арда Тюран бяха поставени в списъка за продажби от каталунците това лято. 

17:58 Съндърланд готви още 3 сделки до края на трансферния прозорец.

17:58 От BBC информират, че вероятно Дуайт Гайл ще остане в клуба въпреки получените оферти, тъй като Рафаел Бенитес не е успял да открие негов заместник. Междувременно той е отправил запитване за Мат Таргет от Саутхемптън.

17:54 ОФИЦИАЛНО: От Зенит обявиха за привличането на Миха Мевля от Ростов за 7.2 милиона лири. Той е подписал за 4 години.

17:50 Пол Клемънт за привличането на Санчес: "Аз потърсих първо Карл-Хайнц Румениге, който е директор в Байерн Мюнхен, рано през лятото. Те почувстваха, че Суонзи е място, където той може да бъде развиван и научен, където ще играе по-често. 

"Аз бих искал да благодаря на Карл и Карло Анчелоти за показаното доверие в клуба и в мен, като те позволиха на Санчес да премине. Сигурен съм, че той ще получи топло уелско посрещане следващата седмица и му пожелавам успех."

17:40 ОФИЦИАЛНО: Лацио обяви за привличането под наем на Луиш Нани от Валенсия. В договора на играча има опция за закупуване в края на периода.

17:37 Тотнъм се е отказал от преследване на Рос Баркли в настоящия трансферен прозорец. Sky Sports информира, че и Челси ще следи играча през зимата, след като последната му контузия вероятно лиши всички преследвачи от интерес.

17:35 Уест Хем се приближава до Андре Гомес, коментират от Sky Sports. По-рано днес тимът загуби в опитите си да привлече Кевин Миралас под наем от Евертън. Португалецът от Барселона обаче е търсен и от Тотнъм в момента.

17:30 Порт Вейл подписа под наем с централния защитник на Бърнли Том Андерсон. Това е 18-тото ново попълнение на тима това лято.

17:28 Райън Шоукрос подписа нов договор със Стоук Сити. Бившият играч на Манчестър Юнайтед има 360 срещи с тима и вече 7 години води клуба с капитанската лента.

17:26 Лийдс обяви за привличането под наем за сезона на Пиер-Михел Ласога от Хамбург. Сделката е била договорена от неговата майка, която се оказва, че е и негов агент.

17:26 Ренато Санчес ще носи номер 85 при Суонзи. Клубът се поправи малко преди 19:00, като сподели, че играчът ще играе с номер 35.

17:21 BBC обяви, че полузащитникът на Кардиф Крейг Нуун може да премине в Болтън Уондърърс.

17:20 По-малко от 8 часа до края на трансферния прозорец в Англия. Ето някои от значимите трансфери:

- Ренато Санчес под наем в Суонзи Сити от Байерн Мюнхен без опция за закупуване;
- Серж Орие от ПСЖ в Тотнъм за 23 милиона лири;
- Алекс Окслейд-Чембърлейн от Арсенал в Ливърпул за 35 милиона лири;
- Наки Уелс от Хъдърсфилд в Бърнли;
- Джианели Имбула от Стоук Сити в Тулуза.

17:13 ОФИЦИАЛНО: Папи Джилободжи подписа под наем от Съндърланд в Дижон.

17:10 Алексис Санчес "хареса" в Туитър новина, която го свързва с оставане в Арсенал. 

17:10 RMC Sport и BBC споделят, че е възможно Килиан Мбапе да премине за постоянно в Пари Сен Жермен. По-рано днес RMC обяви, че играчът е завършил преминаването под наем в ПСЖ, като това остава непотвърдено от двата тима. Смята се, че стойността на трансфера ще е около 145 милиона евро плюс опции за бонуси от 35 милиона.

17:04 ОФИЦИАЛНО: Дивок Ориги ще играе под наем този сезон във Волфсбург, обяви Ливърпул. Сделката е на стойност 6 милиона лири. Играчът има 21 гола в 77 срещи за мърсисайдци.

17:01 Според Mirror Арсенал е приел предложението от Манчестър Сити за 60 милиона лири. Как би изглеждало нападението на "гражданите" с Агуеро, Санчес, Де Брюйне, Сане, Силва, Стърлинг и Жезус?

17:00 ОФИЦИАЛНО: Полузащитникът на Стоук Сити Джанели Имбула се присъедини под наем към Тулуза за този сезон.

16:58 ОФИЦИАЛНО: Ласина Траоре премина под наем в Амиен за един сезон от Монако.

16:58 Бърнли обяви официално за привличането на Наки Уелс от Хъдърсфилд, като сумата по трансфера не се обяви. Договорът на играча е за 3 години.

16:58 СДЕЛКА: Мидълсбро подписа с Марвин Джонсън от Оксфорд Юнайтед. Той е подписал договор за 3 годишен срок.

16:51 Крис Бакомб: Арсенал и Ливърпул влизат в битка за Лемар. Лемар иска при Клоп.

16:47 Арсенал прие предложението на Манчестър Сити за Санчес в размер на 60 милиона паунда.

16:43 Мелиса Реди: Арсенал предложи 90 милиона евро за Тома Лемар. Играчът настоява, че иска да играе за Ливърпул. Към момента Монако преговаря с Арсенал.


16:40 ПСЖ ще използва Хатем Бен Арфа за сделката за Сери

16:38 Олимпик Марсилия и Бенфика постигнаха договорка за напдателя Костас Митроглу

16:37 Според медиите във Франция Пари Сен Жермен ще се опита да вземе Жан-Микаел Сери от Ница, който цяло лято бе спряган за Барселона

 

16:29 Лекарският екип на Ливърпул продължава да се намира в Париж за преминаване на прегледи на Тома Лемар, съобщава Кристоф Терие.

 

 

16:10 Глен Прайс от ESPN съобщава, че Партизан се е опила да отправи втора оферта за Лазар Маркович, но и тя е била отклонена.

 

16:09 Челси съгласува с Торино трансфера на Давиде Дзапакоста за 25 милиона евро.

16:08 Сидни Сам премина от Шалке 04 в Бохум.

 

16:07 Квадво Асамоа от Ювентус е пред договор с Галатасарай.

 

16:02 А ето нещо неочаквано! Ренато Санчес, един от героите на Евро 2016, преминава под наем в Уелс.

15:59Джоел Кембъл ще играе под наем в Бетис


15:56 Зенит изпраща Луиш Нето в Турция, където Фенербахче ще наеме играча.

15:55 15:55 СПАЛ взе Матия Витале от Ювентус

 

 

 

15:51 32-годишният вратар Орестис Карнезис премина под наем от Удинезе в Уотфорд.

15:43 ПАОК подписа с Жозе Маурисио.

Какъв трансфер очаквате в днешния ден?

15:40 Полузащитникът на Лестър Риад Марез е забелязан на летището в Барселона. Според Ян Денис, играчът е напуснал хотела си в Лондон тази сутрин, за да излети за столицата на Каталуния.

15:36 Защитникът на Саутхемптън Вържил ван Дайк напусна тренировъчната база на "светците".

Еволюцията във футбола:

Най-скъпите продажби в Бундеслигата:

На днешния ден през 2016 година Марио Балотели напусна Ливърпул. Марио записа 28 мача за "червените", в които вкара 4 гола.

15:12 Кристъл Палас все още вярва, че ще може да оформи трансфера на Мамаду Сако.

15:10 Саймън Пийч: "По желаещия да напусне Върджил ван Дайк все още няма отправена оферта. Часовникът тик-така".

 

15:05 Полузащитникът Филипе Коутиньо ще премине от Ливърпул в Барселона днес, 31 август, съобщава The Dun. Според информацията, сделката ще бъде обявена официално в 19:00 часа местно време. Съобщава се, че стойността на трансфера ще е за 150 милиона евро без бонусите. Други подробности липсват.

Коутиньо записа за Ливърпул 181 мача, в които вкара 42 гола и направи 37 асистенции.

 

14:48 Милан продаде Мбайе Нианг на Торино за сумата от 20 милиона евро

14:40 ОФИЦИАЛНО: Тотнъм привлече Серж Орие от ПСЖ за сумата от 23 милиона лири. Играчът е подписал за 5 години и ще носи номер 24 на гърба.

14:21 Няколко източника свързват Алекс Сонг с Бирмингам на Хари Реднап.

14:19 Клоп за Чембърлейн: "Много съм щастлив, че подписахме с Алекс. От последната среща ние чакахме и се надявахме да осъществим този трансфер. Когато получих новината, че е наш, това беше фантастично.

"Аз си спомням когато за първи път го видях на живо в игра. Беше с Дортмунд през 2014-та и тогава той се появи като резерва и повлия много на играта. Той веднага се отличи заради скоростта си и уменията си, както и поведението в голям мач за такъв млад играч."

14:18 Sky Sports отново потвърди, че Шкодран Мустафи от Арсенал няма да преминава в Интер.

14:17 СДЕЛКА: Деклан Джон премина от Кардиф в Рейнджърс под наем за един сезон.

14:15 BBC съобщава, че Брайтън е близо до завършването на трансфера на Езекиел Шелото от Спортинг Лисабон. Същевременно УБА е поискал трансфера на Тим Крул от Нюкасъл.

14:12 Sky Sports очаква по-късно днес Вилфред Бони да премине медицински прегледи в Суонзи, което ще освободи Фернандо Йоренте за трансфер.

14:17 Суонзи иска Винсент Янсен от Тотнъм под наем като част от сделката за Фернандо Йоренте

13:59 ОФИЦИАЛНО: Алекс Окслейд-Чембърлейн премина в Ливърпул от Арсенал за сумата от 35 милиона лири. Първи новината обяви BBC. Договорът на играча е за 5 години.

Играчът сподели задоволството си от трансфера: "В момента аз съм с Англия, но на първо място искам да кажа, че съм щастлив да подпиша с Ливърпул, и голямо благодаря на всички тук във ФА, които направиха трансфера възможен, като използваме тези съоръжения. Това помогна много.

"Аз няма да говоря много днес. Тук съм с Англия и имаме два големи мача. Искам да се концентрирам върху тях."

13:55 Дуайт Гайл от Нюкасъл се появи на тренировки четири часа по-рано. Очаква се играчът да смени клуба до края на деня.

13:53 СДЕЛКА: Панагиотис Ретсос премина в Байер Леверкузен за сумата от 22 милиона евро. Той е подписал договор за 5 години.

13:47 Лестър Сити не е получавал предложения от Челси за Рияд Марес. Sky Sports обяви, че слуховете за предложения са фалшиви.

13:47 Наки Уелс от Хъдърсфилд е близо до Бърнли. Двата клуба са постигнали съгласие за цената на играча, който преминава медицински прегледи в момента.

13:40 Вилфред Бони обяви пред Суонзи Сити, че предпочита да бъде изпратен под наем в Италия, отколкото да се върне от Манчестър Сити при "лебедите".

13:38 Според Sky Sports Лукас Перес най-вероятно ще премине в Нюкасъл Юнайтед до края на деня, като Нюкасъл се спряга още с нападателите Дани Ингс и Лоик Реми. Смята се, че стрелецът на Арсенал е първия избор сред тях за Рафаел Бенитес.

13:34 Бърнли следи ситуацията около Арън Ленън от Евертън. Във вторник от "карамелите" са блокирали опита на Бърнли за трансфер, но се смята, че сделката може да се осъществи днес.

13:33 Диафра Сако подал искане към Уест Хем да напусне клуба. Той обаче не иска да преминава в Кристъл Палас, а да напусне Англия в посока Рен, съобщава Sky Sports.

13:26 СДЕЛКА - Кевин Кампл се присъедини към РБ Лайпциг от Байер Леверкузен за сумата от 20 милиона евро. Играчът е подписал договор за 4 години.

13:14 Челси отправи нова оферта от 30 милиона лири за Дани Дринкуотър от Лестър Сити. Според Sky Sports се касае за предложение от 27 милиона и опции за 3 милиона в бонуси.

13:11 Кристъл Палас и Евертън се споразумяха за цената на Омар Ниас. Нападателят вкара 5 гола за Евертън в 20 срещи. Смята се, че сумата за играча е около 10 милиона лири, като той бе закупен от Локомотив Москва преди 18 месеца за 13.5 милиона лири.

13:10 Ето някои от потвърдените сделки на ниско ниво в Англия:

Келан Гордън и Джейсън Лоуи преминаха от УБА в Суиндън под наем
Дейвид Уилър смени Блекбърн с Бирмингам за без пари
Павел Цибицки премина от Малмьо в Лийдс за необявена сума
Скот Флиндърс премина от Макълсфилд в Челтнъм за без пари
Джордан Хоутън премина от Челси в Донкастър под наем
Кейн Уилсън премина от УБА в Екзитър под наем

13:01 Лестър Сити е получил отказ от Арсенал на предложение за закупуване на защитника Калъм Чеймбърс за 20 милиона лири.

12:58 Джейсън Денайър премина медицински прегледи в Галатасарай преди преминаването под наем от Манчестър Сити.

 

12:55 Sky Sports: Трансферът на Шкодран Мустафи в Интер пропадна и играчът остава в Арсенал.

 

12:51 Левият защитник на Стоук Сити Райън Шоукрос подписа нов договор с клуба. Сделката е до лятото на 2021 година.

12:45 Sky Sports съобщава, че Арсенал няма да приема в никакъв случай оферта от единствено парична сума за Алексис Санчес, тъй като моментът е прекалено късен за закупуване на нов играч на неговото място.

Окслейд-Чембърлейн с екипа на новия си отбор.

 

12:00 Тотнъм и Сунзи се разбраха за Фернандо Йоренте.

Какво се случи през последните 12 часа:

Крилото на Стоук Сити Боян Къркич ще премине под наем в Алавес.

Евертън ще се опита да привлече крилото на Хайдук Сплит Никола Влашич.

Байерн Мюнхен не желае да продава Рафиня на Челси.

Интер е спазарил младия нападател на Каен Ян Карамо.

Джак Уилшър може да напусне Арсенал в посока Уест Хeм.

Ръководството на Арсенал ще направи опит да привлече в последните часове преди затваряне на трансферния прозорец Юлиан Дракслер от ПСЖ. Според информацията, "артилеристите" възнамеряват да пратят оферта, която се надяват да удовлетвори френския гранд.

Тотнъм се договори със Суонзи за трансфера на Фернандо Йоренте.

Уест Бромич отхвърли оферта от 25 милиона паунда на Арсенал за Джони Евънс.

Анте Ребич е пред завръщане в Айнтрахт Франкфурт, където изкара миналия сезон като преотстъпен от Фиорентина.


Кристъл Палас се интересува от Елиаким Мангала, играчът предпочита да отиде в Интер, а не в УБА или Кристъл Палас.

Уест Хем се интересува от полузащитника на Барселона Андре Гомеш.

Полузащитникът на Бетис Дарко Брашанац премина под наем в Леганес. Сделката е до края на сезона.

Нюкасъл даде защитника Грант Хенли на Норич.

Евъртън отказа да даде под наем Кевин Миралас на Уест Хям.

Селтик преговаря с ПСЖ за взимане под наем на нападателя Одсон Едуард.

Полузащитникът на Барселона Денис Суарес е отказал на Наполи и Тотнъм.

Защитникът на Манчестър Сити Джейсън Динейер ще играе под наем в Галатасарай.

Рос Баркли поиска в Тотнъм.

Борусия Дортмунд предложи 50 милиона евро за Иняки Уилямс от Атлетик Билбао.

Защитникът на Барселона Дъглас може да премине в Бенфика.

Защитникът на Брюж Бьорн Енгълс подписа за четири години с Олимпиакос.

 

  Сподели
1236