Тиаго Силва: Това ще бъде много труден мач


Н. Гавазов

Тиаго Силва: Това ще бъде много труден мач

Бразилският защитник и капитан Тиаго Силва сподели очакванията си за предстоящия мач с Южна Корея от 1/8-финалите на Световното първенство.

"Това ще бъде много труден мач. Знаем силата на Южна Корея - това е отбор, който обича да играе в атака и да владее топката. Трябва да минимизираме силните им страни, за да преминем към следващия етап. Бразилия ще трябва да работи усилено за това.

Последният мач с Корея (Бразилия победи с 5:1 в приятелски мач) няма нищо общо с мач от 1/8-финалите на Световното първенство. Ще имаме много труден двубой и всичко, което мога да кажа е, че ще бъдем готови за него.

Днес сме физически готови за този труден мач срещу Корея, не смятаме, че ще е лесно. Те преминаха през много трудна група и това, което трябва да направим, е да уважаваме съперника и да направим страхотен мач“, заяви Силва.

Двубоят между националните отбори на Бразилия и Южна Корея ще се проведе днес, 5 декември. Начало - 21:00 часа българско време.

Отборът на Южна Корея се класира за плейофите от второто място от същата група с Португалия, Уругвай и Гана. Бразилия бе първа в квартет с Швейцария, Сърбия и Камерун.

  Сподели
245