Очакват ни голове между Франция и Германия


И. Ангелов

Очакват ни голове между Франция и Германия

Франция - Германия
Стадион: "Стад дьо Франс", Париж
Дата: 13.11.2015г.
Час: 22:00

Франция продължава подготовката си за домакинството на следващото Европейско първенство като посреща Световният шампион Германия. Дидие Дешам загуби последните си две срещи с този опонент, включително на Световната купа през 2014-та година, но преди това Франция имаше 5 победи от 6 мача с германците. Дешам ще потърси самочувствието с нов добър резултат преди важно състезание, в което именно тези два тима ще са сред фаворитите.

След като спечели Световното Германия не изглежда в топ форма, нито пък се представя толкова добре, както го направи в Бразилия. Тимът загуби от Аржентина, САЩ и Ирландия откакто взе купата, така че Франция определено има шанс да подобри статистиката срещу тима на Льов.

Дешам обаче няма да разчита на Карим Бензема и Матю Валбуена поради секс-скандалът, който много медии подхванаха с участието на двамата. Мамаду Сако пък е контузен. Липсата на Бензема ще даде шанс на Антони Марсиал и Оливие Жиру да докажат мястото си. Завръщане в този отбор могат да направят Хатем Бен Арфа и Кингсли Коман.

Голямата новина в Германия е завръщането на Марио Гомес в състава след като до скоро се говореше, че кариерата му в национала е приключена. Повече от година той не се е появявал за родината, но формата му в Бешикташ му спечели място в тима. Кевин Трап и Лерой Сане са повикани, но все още нямат минута в цветовете на национала и не се очаква да стартират сега. Месут Йозил и Тони Кроос получиха почивки и това прави шансовете на домакините дори по-добри. Карим Белараби е контузен.

Изглежда сякаш гостите знаят, че това не е среща на голям форум и няма да заложат на най-силното в постройката си, а ще потърсят изненадата и вероятно опциите на различни позиции в тима. Домакините ще се целят в победата чрез агресивна игра за покачване на самочувствието и затвърждаване на постройката на Дешам. Именно поради агресията от една страна и импровизацията от друга се очаква да видим и доста голове в този мач.

Прогноза: Франция - Германия 3:2

 

Последни 5 изиграни срещи:

Франция:

13 юни Албания - Франция 1:0 (Приятелска среща)
04 септември Португалия - Франция 0:1 (Приятелска среща)
07 септември Франция - Сърбия 2:1 (Приятелска среща)
08 октомври Франция - Армения 4:0 (Приятелска среща)
11 октомври Дания - Франция 1:2 (Приятелска среща)

Германия:

13 юни Гибралтар - Германия 0:7 (Квалификация за Евро 2016)
4 септември Германия - Полша 3:1 (Квалификация за Евро 2016)
07 септември Шотландия - Германия 2:3 (Квалификация за Евро 2016)
08 октомври Ирландия - Германия 1:0 (Квалификация за Евро 2016)
11 октомври Германия - Грузия 2:1 (Квалификация за Евро 2016)

 

Досегашни срещи:

Франция - Германия

26 срещи
11 победи за Франция
6 равенства
9 победи за Германия
Голова Разлика: 43:41 за Германия

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
143