Холандия ще продължи с победите


Т. Михайлов

Холандия ще продължи с победите

Камерун - Холандия
Стадион: "Грийн Пойнт", Кейп Таун
Дата: 24.06.2010
Час: 21:30
Съдия: Пабло Посо (Чили)


Холандия среща Камерун в последния си мач в Група Е на Мондиал 2010. “Лалетата” на Берт ван Марвайк са сигурен участник в 1/8-финалите, докато “неукротимите лъвове” ще напуснат Южна Африка след този двубой.

Без видимо да хвърлят всичките си усилия в двата мача до този момент холандците са безгрешни. Двете им победи над Дания и Япония дойдоха след много добра игра в защита и макар нападателите в оранжево да не бяха чак толкова опасни, колкото сме свикнали да ги виждаме момчетата от ниската земя изпълниха плана си. За да си гарантират първото място в групата им трябва точка, макар че и при загуба най-вероятно ще останат на върха. От големите фаворити до този момент само Бразилия и Аржентина се представят толкова добре колкото Холандия. Останалите европейски тимове разочароват.

И докато в “оранжевия” лагер всичко е блестящо, то за Камерун не може да се каже същото. Въпреки големите очаквания и наглед равностойните съперници в групата “неукротимите лъвове” се провалиха, губейки от Япония и Дания. Вторият мач започна добре за Ето’о и компания, но “червеният динамит” избухна за обрат, което бе и краят на мечтите на Камерун за представяне като това през 1990 година в Италия.   Пол Льо Гуен явно има да свърши още доста работа в тактически план, тъй като на този Мондиал забелязахме, че когато един отбор поведе трудно губи.

Берт ван Марвайк няма да направи грешката да заложи на резервния състав, тъй като това е голям риск основните играчи да излязат от ритъм. Все пак ще има промени с оглед опазване от картони. Висящи са Ван дер Вил и Найджел Де Йонг. Халид Буларуз и Деми Де Зеув ще вземат техните места. Ариен Робен сам ще реши кога е готов. Възможно е да се включи в даден етап от мача.

Пол Льо Гуен също ще заложи на най-доброто, тъй като това е последен мач на “неукротимите лъвове”. Той няма проблеми с контузени и наказани и ще мотивира момчетата си за добър мач и спечелване на точки в Кейп Таун.

Холандия е фаворит в двубоя като този път “лалетата” ще бъдат абсолютно освободени психически, за да покажат най-доброто от своята игра. Това определено трябва да притесни Камерунците, които пък няма какво да губят. Често именно тези мачове стават най-интересни и зрителите стават свидетели на повече попадения.

Последни 5 изиграни срещи:

Камерун:

29 май Словакия - Камерун 1:2 (Приятелски мач)
01 юни Португалия - Камерут 3:1 (Приятелски мач)
05 юни Сърбия - Камерун 4:3 (Приятелски мач)
14 юни Япония - Камерун 1:0 (СП 2010)
19 юни Камерун - Дания 1:2 (СП 2010)

Холандия:

26 май Холандия - Мексико 2:1 (Приятелски мач)
01 юни Холандия - Гана 4:1 (Приятелски мач)
05 юни Холандия - Унгария 6:1 (Приятелски мач)
14 юни Холандия - Дания 2:0 (СП 2010)
19 юни Холандия - Япония 1:0 (СП 2010)


Досегашни срещи:

Камерун - Холандия

2 мача
0 победи за Камерун
1 равенство
1 победа за Холандия
Голова Разлика: 1:0 за Холандия


Коефициенти от bet365:

Камерун - 4.50
Равен - 3.50
Холандия - 1.83

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
151