Ще развалят ли гуараните вечерта на Скуадра адзура?


П. Пенков

Ще развалят ли гуараните вечерта на Скуадра адзура?

Италия - Парагвай
Стадион: "Грийн Пойнт", Кейп Таун
Дата: 14.06.2010
Час: 21:30
Съдия: Бенито Арчундия (Мексико)


Преди четири години Италия спечели Световното първенство по сензационен начин. Разтърсени от скандала, който избухна преди финалите, адзурите успяха да се съвземат, а начало с Марчело Липи отбора триумфира в най-престижния футболен турнир, побеждавайки Германия и Францип по пътя си. Липи остана на поста и ще изведе тима на Мондиала в Южна Африка, като и този път има надежда във феновете на Италия за успешно тяхно представяне. 62-годишният треньор беше подложен на тежки критики относно това, че не повика по-изобретателни и по-находчиви играчи като Антонио Касано и Фабрицио Миколи, а заложи на играчи, които не се "блестяли" с италианската фланелка. Адзурите не бяха много убедителни в квалификационата фаза както и в подготовката им за Световнотот първенство. След унизителната загуба от Мексико с 2:1 след няма последва равенство 1:1 срещу Швейцария. Въпреки това, шампионите са убедени, че са оставали най-доброто от себе си именно за финалите в Южна Африка, където са в една група с Парагвай, Нова Зеландия и Словакия.

Парагвай се класира за Мондиала в предпоследния ден на Южноамериканската квалификационна фаза. Те финишира трети в зона КОНМЕБОЛ зад Бразилия и Чили, но пред Аржентина и Уругвай. Всъщност отбора на Херадо Мартино беше най-добрия през първата половина на кампанията. Парагвайци са добри в атакуващ план и могат значително да застрашат отбраната на Италия. Въпреки това, южноамериканските не са толкова добри в защита и това е мястото, което трябва да подобри тима. Някои наблюдатели предполагат, че Парагвай са "тъмните коне" на Мондиала заради групата, в която са поставени заедно с Италия, Нова Зеландия и Словакия.

Парагвай не са лош отбор и имат потенциала да развалят вечерта на Италия. Въпреки това, адзурите имат по голям опит, а заедно с Марчело Липи със сигурност ще постигнат доста на това Световно първенство. Все пак трябва да се внимава, тъй като е известно, че италианците винаги тръгват трудно на големи първенства.


Последни 5 изиграни срещи:

Италия:

14 ноември Италия - Холандия 0:0 (Приятелски мач)
18 ноември Италия - Швеция 1:0 (Приятелски мач)
03 март Италия - Камерун 0:0 (Приятелски мач)
03 юни Италия - Мексико 1:2 (Приятелски мач)
05 юни Швейцария - Италия 1:1 (Приятелски мач)

Парагвай:

01 април Парагвай - Южна Африка 1:1 (Приятелски мач)
15 май Парагвай - Северна Корея 1:0 (Приятелски мач)
25 май Ейре - Парагвай 2:1 (Приятелски мач)
30 май Парагвай - Кот д`Ивоар 2:2 (Приятелски мач)
02 юни Гърция - Парагвай 0:2 (Приятелски мач)


Досегашни срещи

Италия - Парагвай

5 мача
4 победи за Италия
0 равенства
1 победа за Парагвай
Голова Разлика: 10:3 за Италия


Коефициенти от bet365:
Италия - 2.10
Равен - 3.10
Парагвай - 4.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
182