Фърги: Медиите искат Де Хеа да се провали


И. Ангелов

Фърги: Медиите искат Де Хеа да се провали

Сър Алекс Фъргюсън поиска медиината атака над вратаря на Манчестър Юнайтед да спре, като заяви, че пресата е подготвила специален покрит дневен ред на атаките си. Нарастнаха съмнения около стартовото място на Де Хеа след добрите изяви на Андерс Линдегаард в Шампионска лига, но Сър Алекс поиска да премахне всички слухове.

Пред репортери той каза: "Очевидно атакуват Де Хеа. Изпитваме го от известно време. Те просто искат той да се провали. Това впечатление ми прави пресата и не го разбирам. Това не е само заради възрастта му. Те никога не дебнеха така Петър Чех. А всички искат интервю от него като се справи добре."

"Той не говори анлийски, и търсеше жилище, като сега вече си намери такова. Сега се учи да шофира в Англия. Той е само на 20 и не познава културата на Англия. Има много неща, с които трябва да се справя и той се отнася с голямо спокойствие. Той е невероятен - момчето е страхотно."

Сър Алекс похвали и Линдегаард за представянето си в Португалия: "Андерс игра много добре и използва времето си на терена по максимално позитивен начин. Когато го взехме, знаехме, че ще купим още един вратар. Миналия януари, това му бе обяснено, както и това, че ще му се дава шанс да се бори за място."

"Той бе доволен и подписа с Юнайтед. Показа че е дяволски добър вратар и хубавото е, че и двамата ни вратари играят прекрасно с крака. Винаги може да се върне топката назад, със спокойствието, че ще бъде доставен добър пас. Това е много важен фактор в модерната игра."

 

  Сподели
105