Рууни: Ще играя за Англия, докато някой ми каже, че не мога повече


И. Ангелов

Рууни: Ще играя за Англия, докато някой ми каже, че не мога повече

Уейн Рууни настоя, че винаги ще е на линия за националния тим на Англия. Стрелецът на Манчестър Юнайтед преживя тежък период по време на Световната купа през 2010 година. От тогава обаче той се реабилитира на феновете, като постоянно е с класи над всеки от останалите звезди в тима. Последното му впечатляващо появяване за Англия остави два гола във вратата на България на "Васил Левски".

"Това, което стана, е в миналото, сигурен съм, че феновете виждат, че когато играя, давам 110% от себе си. Феновете в България бяха страхотни, благодаря им за подкрепата. Надявам се да съм ги зарадвал. Хората питат дали обичам Англия и винаги съм казвал, че това е така."

"Ще играя за Англия докато някой ми каже, че не ставам за това вече. Гордея се, че го правя. Мисля, че добре се реабилитираме за това, което се случи на Световното. Справяме се изключително в квалификациите за Еврото досега. Беше чудесна победа срещу България. Мисля, че в атака имахме много движение и много енергия, с постоянната ротация на върха. Направихме нещата трудни за отбраната им."

"Бе страхотно представяне от наша страна и, ако играем така и във вторник срещу Уелс, вече ще сме се класирали."

  Сподели
100