Робърт Грийн обяви официално, че не се отказва Трите лъва


Н. Гавазов

Робърт Грийн обяви официално, че не се отказва Трите лъва

Вратарят на Уест Хем Робърт Грийн опроверга появилите се по-рано днес информации в пресата, че има намерение да последва Бен Фостър, , който както е известно, се отказа от международната си кариера в националния отбор на Англия. Стражът на „чуковете" допълни, че във връзка с предстоящото раждане на детето си, има намерение само да помоли Капело да му даде почивка в някои от срещите на „Трите лъва".

Както е известно, в понеделник вратарят на Бирмингам Бен Фостър заяви, че има намерение изцяло да се отдаде на своя клуб, поради което за неопределено време прекратява участието си националния отбор на Англия. Веднага в пресата се появи информацията, че неговият пример ще последва Робърт Грийн.

„Робърт винаги е бил джентълмен и никога не би подвел своята страна. Той се обърна към Футболната асоциация с молба да не бъде канен известно време в националния отбор, за да може да присъства до съпругата си по време на раждането на своето дете, както и известен период след това. Тук не става дума за никакво отказване от националния отбор", заяви представител на Грийн за ESPN.

FUTBOL TV напомня, че най-близкият двубой на „Трите лъва" е на 4 юни на „Умбли" срещу Швейцария, който е част от квалификациите за Евро 2012 в Полша и Украйна. На 10 август, също на „Уембли", отборът на Капело ще приеме в приятелски мач националния тим на Холандия.

 

  Сподели
89