Моуриньо: Меси не е велик, Робен е звездата


И. Ангелов

Моуриньо: Меси не е велик, Робен е звездата

Мениджърът на Челси, Жозе Моуриньо, смята, че нападателят на Барселона и Аржентина - Лео Меси, не е най-великият играч в историята. Според Специалния, Меси има много работа за вършене, за да застигне някои легенди, а ако говорим за наше време, според Жозе, Робен, Погба и Нойер са звездите на Световното, а не аржентинската звезда.

"Мисля, че Меси е фантастичен играч. На него не му е нужна победата на Световната купа, за да бъде считан за фантастичен."

"Той не трябва да печели Световното, за да се нареди и до историческите имена на десетилетието ни, но за мен той не е най-добрият изобщо в историята."

"Мисля, че Робен е най-добрият играч на Световното. Още от първия ден, до последния момент, той игра на високо ниво. При него няма нагоре-надолу, само нагоре. Бих казал, че Погба е най-добрият млад играч, защото той направи добри мачове, макар неговата страна да не попадна сред последните 4. Мисля, че той показа, че е голям играч за следващата Световна купа."

"Най-добър вратар? Нойер е толкова добър и стабилен, и ако това е така и на финалът, бих казал Нойер."

"Много отбори разочароваха - Англия, Португалия, Испания, Италия. Всички те играха под всякакви очаквания, а и не продължиха след групите. Въпреки това гледаме фантастично Световно. Коста Рика, Колумбия, Чили, САЩ, Алжир - тези отбори за отговорни за красотата на Световната купа този път."

  Сподели
118