Франция няма да срещне трудности срещу Хондурас


FUTBOL-TV

Франция няма да срещне трудности срещу Хондурас

Франция - Хондурас
Стадион: "Бейра-Рио", Порто Алегре
Дата: 15.06.2014г.
Час: 22:00
Съдия: Сандро Ричи (Бразилия)

Световният шампион от 1998 г. определено извади късмет при тегленето на жребия за Мондиала. "Петлите" са сочени като фаворит в групата, където са още тимовете на Швейцария и Еквадор. "Сините" се представят колебливо след домашния триумф преди 16 години, тъй като на световното в Япония и Южна Корея през 2002 г. Франция отпадна в груповата фаза, четири години по-късно съставът загуби от Италия финала в Берлин след изпълнение на дузпи, а на предишния Мондиал "петлите" отново отпаднаха в групата. Възпитаниците на Дидие Дешан се класираха след драматичен бараж срещу Украйна и след загуба с 2:0 в първия мач "петлите" победиха с 3:0 на реванша на "Парк де Пренс". Преди началото на надпреварата Франция изигра три контроли, в които постигна успех над Норвегия с 4:0 и същински погром над Ямайка с 8:0, и равенство срещу Парагвай с 1:1. Изненадващо за мнозина Дидие Дешан остави извън списъка халфът на Манчестър Сити Самир Насри, което му навлече критики от мнозина специалисти. За Франция най-голямата липса ще е на Франк Рибери, тъй като атакуващият халф на Байерн Мюнхен не успя да се възстанови от контузия. А травми лишиха от участие Клемен Грание и Стив Манданда. За днешния мач под въпрос е Матийо Дебюши.

Хондурас ще запише третото си участие на световно първенство. Селекцията на Луис Фернандо Суарес се класира в последния момент за надпреварата в Бразилия, след като тимът от зона КОНКАКАФ до последно се представяше много колебливо, но след успешен финален щурм се нареди точно зад отборите на САЩ и Коста Рика. Хондурас записа къде изненадващо, къде не две загуби в подготовката си за Мондиала от Турция с 0:2 и Израел с 2:4, и постигна престижно нулево реми срещу Англия. На всички е ясно, че хондурасците ще разчитат най-вече на здрава защита и късмет в предни позции. За двубоя срещу Франция няма контузени или наказани играчи.

Напълно очаквано е Франция да запише победа над аутсайдера Хондурас и дори ще бъде истинска изненада, ако американците вкарат гол. След този мач "трикольорите" ще играят срещу другия фаворит Швейцария и накрая ще се изправят срещу коравия и непредвидим тим на Еквадор, което предполага, че хората на Дешан ще хвърлят всички усилия да си осигурят трите точки преди другите мачове.

Прогноза: Франция - Хондурас 3:0


Последни 5 изиграни срещи:

Франция:

19 ноември Франция - Украйна 3:0 (Квалификация за СП 2014, Бараж)
05 март Франция - Холандия 2:0 (Приятелска среща)
27 май Франция - Норвегия 4:0 (Приятелска среща)
01 юни Франция - Парагвай 1:1 (Приятелска среща)
08 юни Франция - Ямайка 8:0 (Приятелска среща)

Хондурас:

20 ноември Хондурас - Еквадор 2:2 (Приятелска среща)
06 март Хондурас - Венецуела 2:1 (Приятелска среща)
30 май Хондурас - Турция 0:2 (Приятелска среща)
02 юни Хондурас - Израел 2:4 (Приятелска среща)
07 юни Англия - Хондурас 0:0 (Приятелска среща)


Досегашни срещи:

Франция - Хондурас

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
182