Топ 50 на футболистите за състава на Капело


.

Топ 50 на футболистите за състава на Капело

Класацията от 50 до 41 - Тук
Класацията от 40 до 31 - Тук
Класацията от 30 до 21 - Тук
Класацията от 20 до 11 - Тук

10 Стивън Уорнък (Астън Вила)

Уорнък се присъедини в състава на Вила миналото лято от тима на Блекбърн Роувърс.

Дали 8 млн. паунда са си стрували? След несигурния старт на неговата кариера, Уорнък се доказа със времето и в момента е един от най-добрите леви защитници в Англия.

Намиращият се в прекрасна форма играч на Мартин О'Нийл има добра възможност точно сега да си осигури място за Южна Африка.

9 Джон Тери (Челси)

Последно време се изговори много покрай Джон Тери, но въпреки това, Тери е нужен на Английският национален отбор. Неговото предстаявне в Челси ни убеждава, че той е един от най-добрите централни защитници в Англия.

Капитанът на "сините" продължава да бъде обект на внимание на медиите и феновете, но той вече ни показа, че проблемите извън терена не се отразяват на неговата игра.

8 Гарет Бари (Манчестър Сити)

Преминаването на Гарет Бари от Астън Вила в Манчестър Сити, му навлече гнева на много фенове на Вила, смятайки че той напуска заради парите.

Но отличното  му  представяне до момента на Ийстлъндс потвърждава, че той не се е повлиял от реакциите на феновете. Неговият гол срещу Стоук доказва, че той се справя много добре в средата на терена.


 
7 Арън Ленън (Тотнъм)

Бързоногото крило на Тотнъм е неудържим по фланга за повечето защити през този сезон. С перфектните си пробиви и центрирания, той е заплаха за всяка една защита в света. Ако бъде взет, той може да бъде перфектният играч, който да предоставя топки на Уейн Рууни.

Но серия от контузии го извадиха от игра и нещата не изглеждат добре за него, очаква се той да остане в лазарета чак до Април.

6 Джърмейн Дефо (Тотнъм)
 
През този сезон Дефо ни показва изключителна форма, дребничкият нападател има 25 гола във всички състезания, включително тези със състава на Англия.

Дефо често попада в състава на Англия, но рядко излиза титуляр. Все още Рууни е най-резултатният английски играч през сезона.

Единственият проблем на бившият играч на Уест Хем и Портсмут според Капело е неговия темперамент. Дефо понякога избухва, когато е провокиран от съперников играч, а това често го правят защитниците в двубои на международно ниво.

5 Стивън Джерард (Ливърпул)

Труден сезон за капитана на Ливърпул, който страда след всяка загуба, а този сезон това се случва доста често. Въпреки това Джерард показва борбената си игра от миналия сезон и го доказва на всеки мач на Ливъпул.

Неговото представяне за националния отбор е също толкова отлично. Ако всичко е наред със Джерард, той със сигурност ще партнира на Лампард в средата на терена.

4 Джо Харт (Бирмингам)

Харт се премести от Манчестър Сити в Бирмингам и доказва с изявите си, че това е най-добрата сделка за сезона за бирмингамци.

Даденият под наем вратар се намира в добра форма и заедно със защитата си се представят отлично до момента. Тимът на Алекс МакЛийш е допуснал само 28 гола до сега през сезона, и със сигурност Фабио Капело ще се замисли за младия вратар.

Харт вероятно ще вземе второто си участие със състава на Англия за предстоящия приятелски мач с Египет, в средата на следващата седмица. Представянето му там може и да му осигури място в състава за световното.

3 Джеймс Милнър (Астън Вила)

Милнър е в блестяща форма през сезона за Вила. Той се адаптира на всяка позиция в средата на терена, въпреки позицията му на външен полузащитник и се справя много-добре в дефанзивен план.

Един от постоянните играчи за Вила, който помогна да достигнат до финала за Карлинг Къп и може да помогне на неговия тим да се пребори за мястото във Висшата лига, даващо право на участие в Шампионската лига.

Милнър прави дебют в националния отбор едва през Август миналата година, но от тогава 24 годишният полузащитник винаги попада в плановете на Капело.

2 Франк Лампард (Челси)

Най-резултатният полузащитник в историята на Висшата лига, Лампард се справя отлично и през този сезон.

Той е един от златното поколение на Англия, като до момента има 16 отбелязани попадения във всички турнири. На 31 години за Лампард това ще е сигурно последен шанс за изява на световно ниво.

1 Уейн Рууни (Манчестър Юнайтед)

Просто казано неотразим сезон за Рууни в Манчестър Юнайтед. Може би напускането на Кристиано Роналдо отвори път за изява на Рууни?

Той вече има 23 гола във Висшата лига и общо 27 във всички турнири.

Рууни знае, че цяла Англия ще се надява на него когато замине за Южна Африка през лятото. Точно сега всички говорят за Рууни. Той е играчът, който всички искат да видят на световното.

Нападателят на Юнайтед има недовършена работа на световното, след като беше изгонен в четвъртфинален мач срещу Португалия преди четири години в Германия.

Сега той има шанс да изтрие този спомен и да покаже сегашната си форма, в която се намира.

ГЕОРГИ ИВАНОВ

  Сподели
280