Юнайтед победи Вила минимално (видео)


И. Ангелов

Юнайтед победи Вила минимално (видео)

Манчестър Юнайтед се настанява временно на първата позиция в класирането на Висшата лига на Англия, след като днес в ранната среща от втория кръг успя да победи Астън Вила на "Вила Парк" в Бирмингам с 1:0. Попадението бе дело на новото решение за номер 10 в състава на Луис ван Гаал - Аднан Янузай.

Домакините започнаха доста агресивно срещата и владееха продължително кълбото. Първото по-добро положение в мача обаче дойде за Юнайтед, и по-конкретно пред Шнайдерлин в 17-ата минута. 

В 29-ата резултатът откри Аднан Янузай, който бе изведен по отличен начин от Хуан Мата в наказателното поле, премина през Ричардс и стреля през Кларк за 1:0. До края на първото полувреме домакините останаха без отправен удар по вратата на Ромеро.

Още с първата атака във второто полувреме обаче Аю пробва да стреля от далеч, но го направи неточно. Тим Шерууд представи тайното си оръжие Руди Гестед в 59-ата минута на мястото на Скот Синклер. Той обаче не успя да спечели много топки в полето на Юнайтед. Отново най-доброто положение до края бе за гостите, когато Мата изведе Мемфис Депай сам срещу Кларк, но крилото стреля неточно.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
140