Сити допусна Бърнли да се върне до равен (видео)


И. Ангелов

Сити допусна Бърнли да се върне до равен (видео)

След подхлъзването на Челси с равенство срещу Саутхемптън днес, Манчестър Сити не се възползва от този факт в срещата от деветнадесетия кръг на Висшата лига на Англия, когато прие Бърнли на "Етихад Стейдиъм" и този мач завърши при 2:2. Чрез голове от Давид Силва и Фернандиньо домакините поведоха, но допуснаха Бърнли да се върне с голове във второто полувреме от Барнс и Бойд.

В 23-ата минута днес Силва откри резултата, когато домакините разиграваха добре пред наказателното поле на опонента, преди Навас да напредне от дясно и да върне топката за Силва, който се завъртя и стреля ниско през Хийтън.

10 минути след това Фернандиньо вкара изключително попадение през доста хора от сгъстена отбрана на гостите, когато Насри пусна топката за халфа, а той не се замисли да изпрати топката силно към вратата, а преди да оплете мрежата кълбото се удари и в долната част на горната греда.

Може би успокоени от двата си гола след почивката "гражданите" бяха шокирани, когато в 47-ата минута Джордж Бойд върна гол след добро подаване от Ингс на втора греда. Именно Ингс бе катализатора на играта на гостите днес, като на няколко пъти в тази част се размина с гола. 

В 81-ата минута Бърнли изравни, когато след статично положение Сити не се справи добре и Барнс хвана топката на полу-воле и стреля през Харт. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
138