Лестър задържа Арсенал (видео)


И. Ангелов

Лестър задържа Арсенал (видео)

Арсенал гостуваше на Лестър Сити в среща от поредния трети кръг на английската Висша лига. В късната среща от кръга днес, артилеристите поведоха, но само за няколко минути в първата част, и срещата завърши при резултат 1:1 в крайна сметка. Головте за двете страни вкараха Санчес и Юлоа. 

В 20-ата минута Алексис Санчес откри резултата с първото си попадение в елита на Англия. Касорла копна топка над отбраната на опонента на пътя на Саного, който стреля по вратата на Шмайхел, вратарят спаси, но там бе Санчес за добавката и 1:0.

2 минути след това Джефри Шлуп достави изключително центриране от левия фланг за главата на нападателя Юлоа, който материализира положението за 1:1. До края на първата част Лестър можеше да поведе с разлика, но не действа концентрирано в предни позиции.

Във втората част Арсенал бе по-настоятелен, но домакините показаха добра дисциплина и съхраниха резултата. Особено добре се прояви Морган, който на няколко пъти спря Саного в опита на нападателя да донесе победата за Арсенал.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
144