Резервите на Челси носят победа над Норич (видео)


И. Ангелов

Резервите на Челси носят победа над Норич (видео)

Седмия кръг на Висшата лига на Англия изпрати Челси на гости в Норич, а тук гостите успяха да победят с 3:1. След силно начало за "сините", Норич изравни играта и бе на път да обърне мача, но двете резерви на Жозе Моуриньо - Азар и Вилиан, отново върнаха баланса в полза на Челси с 2 гола в края.

Още в 4-ата минута Оскар откри резултата днес. Демба Ба задържа топката в наказателното поле и я пусна назад за бразилеца, който пласира кълбото в далечния на Джон Руди ъгъл. Норич обаче скоро натрупа увереност и започна да организира атаки. В 22-ата минута Чех спаси удар на Хоусън. Любопитен бе един удар на Давид Луис в 44-ата минута, когато той стреля от линията на центъра, и без малко да вкара на Руди.

Второто полувреме продължи добре за домакините. В 68-ата минута Антъни Пилкингтън вирна равенството, след като едно центриране в наказателното поле бе отклонено от Ван Волфсвинкел за крилото, и Чех бе матиран.

Тук Моуриньо искара Ашли Коул за Еден Азар, а малко след това Вилиан се появи за Мата. В 85-ата минута след един корнер на Норич гостите организираха контра чрез Вилиан, Оскар и Азар, като последният върна предимството за Челси. В 86-ата минута пък Вилиан вкара страхотен гол от ъгъла на наказателното поле и сложи точка на спора.

1   Арсенал




16т.
2   Ливърпул




16т.
3   Челси




14т.
4   Саутхемптън




14т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
107