Суарес с късен гол носи точка срещу Челси (видео)


И. Ангелов

Суарес с късен гол носи точка срещу Челси (видео)

В поредния кръг от Висшата лига на Англия Рафаел Бенитес гостуваше на бившия си отбор Ливърпул, като новия временен наставник на "сините" от Лондон бе на секунди от победата в този мач. След като бе дадено 6 минути продължение при 2:1, Суарес вкара в 97-ата минута за 2:2.

В 26-ата минута бе открит резултатът на "Анфийлд". Хуан Мата центрира от корнер и Оскар се разписа с глава. Първото полуреме бе атрактивно за гледане с размяна на атаки от двата отбора, но Чех реагираше добре на ударите на Суарес, а Рейна действаше агресивно при центриранията на Челси.

В 52-ата минута появилият се на полувремето Даниел Стъридж изравни. Той получи добър пас от Суарес и не сбърка от непосредствена близост. В 57-ата минута обаче Суарес игра с ръка в наказателното поле на Ливърпул и това бе дузпа, която Азар реализира. След тези минути мачът се изнерви и видяхме няколко агресивни влизания за двете страни. Ливърпул опита да пресира своя опонент, а това даде резултат буквално в последната секунда, когато Луис Суарес се разписа след центриране на Стъридж.

 

1.   Манчестър Юнайтед




81т.
2.   Манчестър Сити




68т.
3.   Арсенал




63т.
4.   Челси




62т.
5.   Тотнъм




61т.
6.   Евертън




56т.
7.   Ливърпул




51т.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
193