Арсенал се затрудни на гости на УБА (видео)


И. Ангелов

Арсенал се затрудни на гости на УБА (видео)

В поредния кръг от Висшата лига на Англия Арсенал успя да победи трудно Уест Бромич Албиън на гости, като след като поведоха с 2:0, артилеристите позволиха чрез дузпа да им бъде върнато попадение и да бъде изгонен играч. С прекомерни усилия гостите успяха да задържат резултата на 2:1.

Още в 20-ата минута Жервиньо получи дълъг пас в наказателното поле, овладя, финтира бранител по прекрасен начин и стреля към вратата на Бен Фостър. На пътя на топката застана Росицки и вкара с глава за 1:0. В 43-ата минута Касорла намери Жиру в наказателното поле, а той пусна топката на пътя на Рамзи, който овладя в малкото наказателно поле и някак стреля неточно.

В 50-ата минута Рамзи намери Росицки в наказателното поле за нов гол. Чехът стреля мощно от воле, Бен Фостър спаси, но топката се върна в полузащитника и той отново вкара. В 70-ата минута Пер Мертезакер спря голова атака с цената на дузпа и бе изгонен. Джеймс Морисън вкара през краката на Лукаш Фабиански за 2:1 и домакините затиснаха Арсенал до края на мача, но резултатът не се промени повече.

 

3.   Тотнъм




57т.
4.   Арсенал




56т.
5.   Челси




55т.
6.   Евертън




51т.
7.   Ливърпул




48т.
8.   УБА




44т.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
155