Оуен е по-добрият вариант от Тевес


.

Оуен е по-добрият вариант от Тевес

Майкъл Оуен ще бъде много по-убийствен стрелец от Карлос Тевес - прави анализ бившият селекционер на националния отбор на Англия Глен Ходъл,  цитиран от Mirror .

Много от феновете на Юнайтед са ядосани да видят как Тевес си отива, и в същото време изумени от идването на Оуен като свободен агент.

Но Ходъл казва:
"Това е една великолепна част от работата на сър Алекс Фъргюсън. Аз съм убеден, че Майкъл ако е готова за участие в 30 и повече мача, за Юнайтед е по-добрия вариант от Тевес. Стилът на игра на Юнайтед пасва идеално на Оуен" ,заявявя Ходъл пред Mirror .

Глен Ходъл пое националният отбор на Англия през 1996 година и го класира на финалите на Световното във Франция, където на осминафинала в епичен сблъск Англия отстрани Аржентина и вторият гол бе едно изключително красиво попадение на Оуен.

"Притежаването на такъв футболист дава големи шансове на отбора."


Манчестър Юнайтед той няма да бъде център на внимание. Около него ще има футболисти като Рууни, Бербатов и Валенсия. Всеки от тях може да реши дадена среща. Освен това те играят страхотен футбол и това ще помогне на Оуен да се докаже. Защото той също може да определя изхода на двубоите' , завършва специалистът.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
274