Флетчър се завръща в Юнайтед


Н. Гавазов

Флетчър се завръща в Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Робин ван Перси ще може да вземе участие в съботната среща от четвъртия кръг на Висшата лига на Англия срещу Уигън, но защитникът Фил Джоунс ще пропусне следващите два месеца. Както е известно, Робин, който вече вкара 4 гола за „червените дяволи" от началото на новия сезон, получи травма на бедрото при изпълнение на ангажиментите си към националния отбор на Холандия.

Днес лекарският екип на Юнайтед прегледа Ван Перси и му разреши да участва в двубоя с „латиксите".

Добрата новина е, че зелена светлина от медиците получи и полузащитника Шинджи Кагава, който се завърна от националния отбор на Япония с травма на гърба. А относно Фил Джоунс, както FUTBOL TV съобщи по-рано, той ще се завърне в строя едва през декември.

„В ситуацията с контузените няма промяна - в лазарета остават Джоунс и Смолинг. Загубата на Фил е много неприятна за нас. Той получи контузия на тренировка през миналата седмица и сега ще пропусне 8-10 седмици. Очакваме, че към края на месеца Смолинг ще възобнови занимания и неговото завръщане ще освободи напрежението свързано с централните защитници. Но в строя вече е Джони Еванс и в това отношение сме по-спокойни, отколкото преди няколко седмици", цитира ESPN думите на Сър Алекс.

„Утре в състава ще бъде и Дарън Флетчър, но за него това ще е по-скоро стимул. Той има шанс да прогресира. Към момента нещата около Дарън се развиват добре", каза още наставникът на Юнайтед.

 

  Сподели
75