Флаар: Дано Ван Перси остане в Англия


Н. Гавазов

Флаар: Дано Ван Перси остане в Англия

Новото попълнение на Астън Вила Рон Влаар изрази надежда, че нападателя на Арсенал Робин ван Перси няма да напусне английската Висша лига. Както е известно, капитанът на „артилеристите" обяви, че няма да продължи договора си с клуба и според спекулациите в пресата холандският национал е свързван с трансфер в двата манчестърски гранда, но и с отбори извън Острова - Ювентус, а вчера се появиха слухове, че голмайстора на Висшата лига на Англия може да продължи кариерата си в Германия.

„Аз нямам никаква представа за това, къде ще отиде Ван Перси. Ние с него напоследък не общуваме. Но аз много се надявам, че той ще остане в Англия, тъй като искам да играя срещу него. Тренирахме заедно в националния тим на Холандия и мога да кажа, че той е великолепен играч. Ако си тръгне от Висшата лига, това ще е голяма загуба за първенството. По време на Евро 2012 разговаряхме и Робин ми каза, че ако имам възможност да поиграя в Премиършип, трябва да се възползвам от този шанс", заяви Влаар за РА.

„Решението за Астън Вила взех сам и никой не ми е оказвал влияние. Но най-вече се радвам, че те ме забелязаха. Хубаво е, че сделката се състоя и всичко мина нормално", каза още новото попълнение на бирмингамци.

 

  Сподели
87