Нани може да напусне Юнайтед


Н. Гавазов

Нани може да напусне Юнайтед

Крилото на Манчестър Юнайтед Нани призна, че преговорите за нов договор се затягат и той сериозно обмисля възможността да разгледа предложения от други клубове. По думите на 25-годишния португалец, между него и ръководството на „червените дяволи" са възникнали разногласия по финансовите условия на договора.

В същото време Нани смята, че вече е постигнал всичко с отбора и може да потърси други предизвикателства.

„Аз проведох пет сезона в Манчестър Юнайтед и спечелих всички възможни трофеи. Сега аз съм много щастлив, но не знам какво ме чака в бъдеще. Готвя се да разгледам всякакви варианти. Футболът не се ограничава с Англия или Испания. Успехи могат да се постигат и в други страни. В момента моят агент очаква новини от Юнайтед. Казахме им нашите условия и очакваме отговор", заяви Нани в снощното си интервю за португалския телевизионен канал RTP.

„Много болно ми стана, че изпуснахме титлата във Висшата лига в последните минути на мача. В Сити са невероятни късметлии. Но сега само се надявам, че това Европейско първенство ще бъде моят шампионат и аз упорито работя заради националния отбор на Португалия. Целта ми е да стана номер едно, най-добрият и ще докажа това на терена. Аз и Роналдо сме най-добрите крила в света", каза още потугалеца.

 

  Сподели
91