Сър Алекс доволен от показаното днес


И. Ангелов

Сър Алекс доволен от показаното днес

Мениджъра на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън остана доволен от победата на тима на "Лофтъс Роуд" над КПР днес с 2:0. Резултатът за малко изведе Юнайтед на върха преди Манчестър Сити да си върне мястото с победа над Арсенал с 1:0. Пред Sky Sports обаче легендарния мениджър заяви:

"Мисля, че се представихме добре но можеше да бъдем по-добри в завършващата фаза. Имахме много шансове. Трябваше да сме спечелили мача до 30-ата минута, но Радек Черни спаси невероятно на два пъти. Но наистина това бяха прекрасни шансове и трябваше да вкараме."

"Всичко на всичко, представихме се добре. Мисля, че Карик приспа КПР и се справи фантастично. Напоследък той е на върха на играта си и съм много доволен от мачовете му. Той и Фил Джоунс ни дадоха контрол над мача."

"Нямаме имунитет към загубата. Ясно е, че не искаме да губим, както стана срещу Базел. Но ние продължаваме, защото това е в историята на Манчестър Юнайтед, винаги напред. Няма да седим и да плачем. Ще направим нещо по въпроса и имаме играчите за това."

  Сподели
85