Юнайтед спечели гостуването на Астън Вила (видео)


И. Ангелов

Юнайтед спечели гостуването на Астън Вила (видео)

Тима на Манчестър Юнайтед спечели гостуването на Астън Вила днес в пореден кръг от Висшата Лига на Англия с 1:0, като единственото попадение в мача вкара 19-годишният защитник Джоунс, който днес се подвизаваше в ролята на полузащитник до излизането на Рио Фърдинанд, когато пък зае неговата роля в отбраната.

Юнайтед започна силно, но контузията на Хавиер Ернандес в началото на мача осуети замалко инерцията на тима. В игра влезе Валенсия, а попадението падна в 20-ата минута. Джоунс получи от Луиш Нани, който центрира с неудобния си ляв крак - топката се озова на волето на Фил Джоунс, който не остави шансове на Гивън.

Мачът бе изпълнен с контузии, като такива получиха Рио Фърдинанд и Шей Гивън, както и Джърмейн Джинас и Хънт. Това прекъсваше на много пъти мача и накъсваше мача. В 90-ата минута резервата Дани Уелбек вкара попадение след пас на Рууни, но голът бе отменен поради засада. Минута по-късно Хески разочарова с лош удар от добра позиция. В крайна сметка мачът завърши 1:0 за гостите от Манчестър.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
122