Смолинг се точи на Олимпийските игри


И. Ангелов

Смолинг се точи на Олимпийските игри

Защитникът на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг се надява да участва с Англия на Евро 2012 и Олимпийските игри в Лондон следващата година. Смолинг няма да има никакво свободно време през лятото, ако реши да играе в двете състезания, но според него всеки шанс трябва да се вземе, защото не идват често такива мачове. 

Смолинг проговори пред Manchester Evening News: "Трябва да кажа, че Англия не е главната ми цел в момента, нито пък Олимпийските игри. Мисля само за Юнайтед. Но в края на сезона ще погледна и към тези състезания. Ясно е, че бих искал да съм на Европейското."

"Дали е Еврото, Олимпийските, или и двете - няма значение, искаш да си там, защото тези възможности не идват често."

"Кариерата на играч не е свободно плаване. Аз се наслаждавам на последните си години, надявам се да продължа да се развивам. Аз ще работя здраво, за да не ми повлияе някакво забавяне. Когато бях по-млад, спрях да играя професионално след Милуолската академия. Бях в училище и си мислех, че няма да имам шанс пак да играя професионално."

"Но винаги исках да имам тази възможност и работих здраво да я постигна. Никога не се отказах и това ще го помня винаги, за да ми помага занапред. Ако нещо ме спре за период в кариерата ми, така ще го преодолея. Поучих се от случката. Не може да взимаш нищо за даденост."

  Сподели
95