Балотели запали къщата си с фойерверки


И. Ангелов

Балотели запали къщата си с фойерверки

Свойството на Марио Балотели да си причинява неприятности отново се прояви, този път преди един от най-големите мачове в Англия - дербито на Манчестър. Звездата трябваше да се измъква от горящия си дом след пожар, причинен от това, че той и приятелите му пускали фойерверки през прозореца в банята. Тази случка е от събота сутрин, което е още по-странно.

Балотели се измъкна без наранявания, но ще бъде призован пред Роберто Манчини да обяснява последния момент на лудост в живота си. Сити са били уведомени от пожарните служби и Манчини би искал да знае какво е правил Балотели, поставяйки се в такава опасност преди важен мач.

В потушаването на пожара се случва втори куриоз. Според пожарникарите Балотели се затичал обратно в къщата да вземе куфарче и голяма сума пари в двете си ръце. Балотели е прекарал ден в локален хотел, като на сутринта е бил на тренировки. По негови думи той и приятелите му са пускали фойерверки през отворен прозорец. Тогава се подпалили хавлиените кърпи в банята и огънят се разпространил бързо. Според Балотели негов приятел е виновен за това. 

Тази случка идва в лош момент, защото напоследък Манчини заяви колко много е подобрил държанието си Марио Балотели. Освен това играта му бележи ръст и той вкарва много - вкара във всеки от последните си 4 мача.

  Сподели
109