Мартин и Стилиян със загуби днес (видео)


И. Ангелов

Мартин и Стилиян със загуби днес (видео)

Отборите на Астън Вила, където капитан е Стилиян Петров, и Болтън с Мартин Петров, не успяха да вземат победи в днешния ден в пореден кръг от Висшата лига на Англия. Още по-лошо - и двата тима загубиха, след като Астън Вила дори успя да поведе, но допусна пълен обрат след изгонване на футболист.

За Астън Вила срещу Уест Бром,завършил в крайна сметка 1:2, мачът се развиваше перфектно, след като те владееха топката и реализираха попадение от дузпа чрез Дарън Бент. Това се случи в 23-ата минута, а като че ли за капак на щастието дузпата, която бе отсъдена по-късно за Уест Бромич, бе пропусната от Крис Брънт в 35-ата минута. 

За съжаление на домакините Крис Хърд бе изгонен за нарушението и Астън Вила остана за час с човек по-малко. Това оказа влияние и Уест Бром се възползва максимално. Малко по малко гостите надделяха в центъра и започнаха да владеят играта. Гол падна след корнер в 45-ата минута, когато Джонас Олсон вкара с глава.

В 57-ата минута пък Пол Шарнър вкара изключително попадение, след разбъркване отново след корнер. Със завъртане и от воле той вкара топката във вратата, като тя рикушира и в горната греда. Така бе реализиран пълният обрат и Астън Вила загуби в 1:2.

Болтън обаче не бе толкова категоричен дори в началото на мача си. Неубедителните домакини приеха Съндърланд и до средата на второто полувреме голове не паднаха. Мачът бе решен след като Мартин Петров бе вече извън терена. Той бе заменен в 65-ата минута от Гаел Какута. Голът за Съндърланд, който поднесе и първия гол преди крайното 0:2 падна в 82-ата минута чрез Щефан Сесеньон. Никлас Бенднер вкара в 90-ата за да оформи крайния резултат.

В ранният мач днес Суонзи можеше да създаде сензация, побеждавайки Уулвс у дома, но вълците се измъкнаха с два късни гола в последните минути и резултатът в крайна сметка бе 2:2.

В друг мач, завършил преди минути, Нюкасъл Юнайтед като домакин преодоля Уигън с 1:0. Голът тук бе дело на Йохан Кабайе в 81-ата минута.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
140