Балотели: Феновете на Юнайтед не ми пречат


И. Ангелов

Балотели: Феновете на Юнайтед не ми пречат

Нападателят на Манчестър Сити Марио Балотели настоя, че той ще говори на терена, когато Манчестър Сити се изправя срещу Юнайтед в битката на върха в неделя. След мача с Астън Вила миналата седмица, сега Балотели е решен да се държи на ниво срещу отбор, който преди му е създавал проблеми. В полу-финалите на ФА Къп нападателя се сдърпа с капитана Рио Фърдинанд.

The Guardian предаде думите на младежа: "Могат да говорят каквото си искат. Нищо няма да им кажа. Ще се фокусирам над играта. Всичко, което има значение, е резултатът. След мача може да мисля за феновете, но преди това не."

"Нямам нищо против Фърдинанд. Той е страхотен играч. Никога не съм разговарял с него. Просто се радвах, но това не бе насочено срещу феновете им. Показах му фланелката на Сити и той се ядоса много."

"За мен това, което стане на терена, остава на терена и сега сме приятели като преди. Или поне се уважаваме. Ще го поздравя преди мача, както правя с всеки. Мисля, че може да победим. Ще е забавно - скоро това ще е дербито на света."

"С Манчини се чувствам удобно. От дълго време го познавам и той е добър мениджър, вярва в мен. Дори когато никой в Англия не ми вярваше, той ме подкрепи. Искам да направя нещо важно тук и да победя."

  Сподели
103