Манчестър Сити остана без нападатели


Н. Гавазов

Манчестър Сити остана без нападатели

Манчестър Сити е изправен пред кадрова криза по отношение на нападателите на отбора, съобщава Sky Sports. Според информацията, Серхио Агуеро почти сигурно ще пропусне двубоят срещу Астън Вила, когато ще бъде подновена кампанията във Висшата лига на Англия. Ккато е известно, нападателят има проблеми с адукторите - травма, която получи по време на срещата с Блекбърн и вече бе освободен от националния тим на Аржентина за мача с Венецуела.

Марио Балотели също се намира в лазарета заради контузия в гърба и не успя да помогне на Италия в двубоя срещу Сърбия. В същото време, ситуацията с Тевес остава непроменена и играчът все още е отстранен от отбора, което означава, че Манчини ще може да разчита само на един нападател в лицето на Един Джеко.

Помощникът на италианския специалист Дейвид Плат побърза да омаловажи ситуацията и да разсее безпокойството сред феновете.

„Ние имаме много варианти за игра. Имаме Туре, Силва и Насри, които също могат да играят като нападатели. Нека просто се концентрираме върху, с което разполагаме. Широчината на състава е достатъчно добра и сме в състояние да излезем срещу който и да е отбор и да се представим добре", заяви за Sky Sports Плат.

 

  Сподели
78