Арсенал и Челси с победи в мачове с изгонени футболисти (видео)


И. Ангелов

Арсенал и Челси с победи в мачове с изгонени футболисти (видео)

Интересно съвпадение се получи в 6-тия кръг на Висшата Лига днес, след като в почти всички от следобедните мачове бе изгонен по един футболист. Иначе следобедът в Англия бе доста продуктивен, що се отнася и до головете. Арсенал, Челси, Ливърпул и Тотнъм измъкнаха победи в този ден, а ето как се развиха някой от мачовете.

Арсенал победи с 3:0 Болтън пред собствените си фенове и най-накрая вдъхна малко оптимизъм в представянията си, като този сблъсък бе на двата отбора с най-лоша защита в лигата. Мартин Петров направи добър мач, но нямаше какво да се случи за Болтън след изгонването на Дейвид Уитър в 55-ата минута. Головете паднаха в 45-ата и 70-ата минута чрез Ван Перси и в 89-ата чрез Сонг.

В същото време Челси надделя у дома с 3:1 срещу Суонзи. Интересното тук е, че Торес вдъхна оптимизъм на феновете на "сините", като вкара във втори пореден мач. В последствие той захвърли тази репутация влизайки опасно с два крака в краката на противник за директен червен картон. В 28-ата и 36-ата минута тук се разписаха Торес и Рамиреш. Торес бе изгонен в 38-ата, но Рамиреш успя отново да вкара в 75-ата минута.

Отборът на Ливърпул успя да се реабилитира за скорошната загуба с 4:0 и лошото си представяне тогава срещу Тотнъм с победа над Уулвърхемптън на "Анфийлд". Мърсисайдци надделяха с 2:1, като Роджър Джонсън откри резултата в собствената си врата след удар на Чарли Адам за 1:0 в 10-ата минута. Гол добави Суарес в 38-ата, а Уулвс отвърнаха в 49-ата чрез резервата в мача Флетчър.

В останалите мачове, играни по това време днес Тотнъм надделя над Уигън с 1:2 като гост. Фулъм и Уест Бром не си вкараха, а Демба Ба вкара хетрик за Нюкасъл срещу Блекбърн за победата с 3:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
145