Боаш: Торес да започва да вкарва или няма да играе


И. Ангелов

Боаш: Торес да започва да вкарва или няма да играе

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш няма да се поколебае да остави Фернандо Торес извън състава на тима си, ако нападателя не прекрати сушата си, защото така може да се окаже прът в колелото на Челси по пътя към спечелването на Висшата лига. Торес бе пропуснат от Висенте дел Боске за Испания през седмицата, като неговият заместник Алваро Негредо вкара два гола в мача с Лихтенщайн.

Вилаш-Боаш вярва, че 50-милионният нападател има класа и се надява той да се завърне с гръм, но докато го прави той не иска да ощетява тима си. The Daily Mirror предаде думите му: "Той не е загубил таланта си, само защото в 21 мача е вкарал само 1 гол."

"Талантът е там и всичко е въпрос на връщане на самочувствието. Това става чрез тренировки и от време на време да вкара в мачовете. Но трябва да е настоятелен. Не може обаче да ощетяваме клуба. Когато това започне да става, ще го приключа."

След като Торес не бе включен в състава на Испания, Боаш предупреди, че ще трябва да повдигне нивото си, ако иска да остане в плановете му: "Аз не правя състав за цяла година напред, а мач за мач. Фернандо започна първите 3 мача вместо Дидие Дрогба, който влезе като резерва."

"Правя избора си по това, каквото виждам на терена. Нямам проблем да оставям играчи извън групата. От информацията, която ми предоставя играча преценявам всичко. Най-важното обаче не е колко гола е вкарал някой, а какво ти казва в личен разговор."

  Сподели
98