Джеймс: Санчо е най-добрият летен трансфер


Н. Гавазов

Джеймс: Санчо е най-добрият летен трансфер

Бившият вратар на Англия Дейвид Джеймс определи преминаването на крилото Джейдън Санчо от Манчестър Юнайтед в Челси за най-добрия трансфер през летния прозорец.

Точно преди крайния трансферен срок Челси взе Санчо под наем до края на сезона със задължение за закупуване, а Джейдън направи асистенция при дебюта си за "сините“.

Джеймс вярва, че Санчо може да подражава на успехите на Коул Палмър, който се присъедини към Челси преди година от Манчестър Сити, и да направи Юнайтед да изглежда глупав.

"Моето най-добро попълнение през този прозорец ще бъде Джейдън Санчо, който отива в Челси. Той направи добър дебют срещу Борнемут, изглеждаше активен и няма съмнение, че той е полезен играч.

Той показа какъв беше в двата си престоя в Дортмунд. Не му се получи в Манчестър Юнайтед по някаква причина и това се случва с играчите, особено с младите. Понякога ходът просто не се получава.

Вторият му период в Дортмунд го презареди и му даде вярата, че може да се представи на най-високо ниво, след като самочувствието му бе смазано в Манчестър Юнайтед.

Той ще има много възможности да покаже таланта си в Челси този сезон. Мисля, че това е страхотен трансфер и новата среда може да бъде точно това, от което се нуждае, за да започне да показва защо е смятан за един от най-добрите атакуващи играчи във Висшата лига.

В много отношения той е подобен на Коул Палмър. Челси ще му даде платформа да изрази себе си. Ако успее да последва стъпките на Палмър, това ще бъде страхотна сделка. Сделка, която ще накара Манчестър Юнайтед да изглежда доста глупав, особено ако продължават да изпитват трудности“, заяви Джеймс, цитиран от Evening Standard.

  Сподели
99