Евра продължи договора си с Манчестър Юнайтед


Н. Гавазов

Евра продължи договора си с Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед официално съобщи, че левия защитник на отбора Патрис Евра продължи своя контракт с клуба за още 3,5 години. Роденият в Сенегал футболист играе за „червените дяволи" от януари 2006 година, когато срещу 5,5 милиона паунда беше закупен от Монако. До този момент Евра е провел 226 мача за тома от „Олд Трафорд" и се отчете с три вкарани гола.

Патрис спечели три титли във Висшата лига на Англия, три Купи на Лигата, а също и Шампионска лига през 2008 година. Слуховете, че 29-годишният играч на националния отбор на Франция е близо до подписване на нов договор се появиха още миналата седмица и ето, че днес това стана факт.

Евра ще играе за Юнайтед до края на сезон 2013/14, а Сър Алекс остана много доволен от факта, че ще продължи да използва услугите на един от най-добрите защитници в света.

„Безспорно, Патрис е най-добрия ляв защитник в света. Великолепно е, че той свързва своето бъдеще с Манчестър Юнайтед. Неговият опит и талант ще бъдат за нас много важни, както са били винаги досега", заяви Сър Алекс за официалния сайт на клуба.

 

  Сподели
77