Фернандеш разказа, че е отхвърлил интерес на Тотнъм


Н. Гавазов

Фернандеш разказа, че е отхвърлил интерес на Тотнъм

Полузащитникът Бруно Фернандешзаяви, че е отхвърлил интерес от страна на Тотнъм, а Манчестър Юнайтед винаги му е бил приоритет.

Присъединявайки се към Юнайтед през януари, Фернандеш веднага започна да демонстрира блестящ футбол. Бруно се утвърди като ключов играч и лидер на "червените дяволи".

Португалският плеймейкър обаче признава, че е можел да дойде във Висшата лига още през миналото лято, когато Тотнъм се е интересувал от него.

"Тотнъм с Маурисио Почетино бе първият клуб, който се приближи близо до мен. Но не знам - може би те смятаха, че Спортинг иска твърде много за мен, затова в този момент Спортинг реши, че не иска да ме продава.

Тотнъм  се обърна към мен през лятото, а Манчестър - през януари. Може би Тотнъм се върна за мен през януари, но когато разбрах за интереса на Манчестър, исках само да говоря с тях.

Манчестър бе моят клуб-мечта в Англия, така че съм щастлив. Получих възможност да се присъединя към отбора, за който винаги съм искал да играя.

Миналото лято Тотнъм бе най-близо до закупуването ми. От мен се интересуваха и клубове от Франция и един отбор от Испания, но когато Манчестър се обърна към мен, всякакви други варианти отпаднаха", заяви Фернандеш.

  Сподели
112