Раниери: ВАР щеше да помогне


И. Ангелов

Раниери: ВАР щеше да помогне

Клаудио Раниери сподели мнението си, че Фулъм се е предал след снощния изравнителен гол на Хавиер Ернандес за Уест Хем срещу неговия отбор в срещата, завършила при 3:1. Райън Бабел бе открил резултата преди Чичарито да вкара с ръка в мача. Реферът не забеляза това и Уест Хем обърна бързо чрез Диоп, преди във втората част Антонио да оформи крайния резултат.

"За мен е много трудно да видиш всичко. ВАР може да помогне. Той е въведен в Италия, в Шампионска лига. ВАР ще е важен в Англия, за да помогне на реферите. 

"След изравнителния гол Уест Хем повиши самочувствието си и ние бяхме уплашени. Аз зная, че е трудно, но трябва да вярваме. Трябва да се борим защото аз не харесвам играчи, които се предават. Видяхте, че голът дойде след игра с ръка и това създаде напрежение. Не искам това, искам да се борим винаги.

"Аз вярвам във всеки един от моите играчи. Те имат големи сърца. Трябва да вярват, че нещо ще се промени. Когато печелиш поредни срещи увереността се повишава, но за нас това бе отдавна. Те тренират добре и за мен това показва, че вярват."

  Сподели
445