Юрген Клоп: Лалана е в Топ 4 на Англия


П. Пенков

Юрген Клоп: Лалана е в Топ 4 на Англия

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вярва, че Адам Лалана е готов да помогне на националния отбор на Англия по време на Световното първенството това лято. Както знаете, 29-годишният футболист има едва 12 изиграни мача през настоящия сезон, след като претърпя тежка контузия със засегнат бедрен мускул, който забави завръщането му в игра до ноември миналата година. След този период играчът отново страдаше от две леки травми, които не му позволиха да навлезе в добра кондиция. 

До момента Лалана има само един мач, в който записа пълни 90 минути, като това се случи по време на нулевото равенство с Порто. Въпреки това полузащитникът получи повиквателна за предстоящите приятелски срещи на "Трите лъва" срещу Италия и Холандия

"Адам вероятно преживява най-трудният сезон в своята кариера, но той все още в Топ 4 на най-добрите играчи на Англия. Това беше мъчение за него, тъй като контузията му беше доста тежка. Говорих с Гарет тази седмица, като беше много трудно Лалана да бъде около нас, но да не можем да го използваме на терена. В момента той се намира в перфектна форма, но се нуждае от малко време за възстановяване, но съм сигурен, че той ще се справи с това," сподели Клоп. 

  Сподели
376