Десаи: Азар не е готов за Реал, но Коста може да напусне


И. Ангелов

Десаи: Азар не е готов за Реал, но Коста може да напусне

Бившият защитник на Челси Марсел Десаи заговори, че според него Еден Азар трябва да отхвърли интереса от Реал Мадрид и да остане в тима, докато Диего Коста може да напусне клуба ако пристигне подходяща оферта. Спекулациите с белгийското крило обаче продължават с пълна сила в Англия и Испания:

"Всичко зависи от амбициите му. Аз не съм сигурен, че Еден Азар има тази амбиция да е топ играч, да е титуляр в Реал Мадрид. Спомнете си, че е в Челси от 5 години, и се справя добре, но не прави това, което се очаква от него - а именно да вкарва голове и да е еквивалента на Роналдо и Меси. Той редува добри и лоши мачове.

"Не съм сигурен, че иска да поема този риск, защото ще иска да играе регулярно. Същото е с Гризман, дали е готов да отиде в отбор и да се бори за място, и да не играе футбол?

"Коста може да отиде в Китай ако иска. Парите сега са големи във футбола и ако Китай или богат отбор дойде през лятото, той ще трябва да тръгне. Феновете не се привързват към играчите, всичко е клубът. Той е най-важен. Но ако съм на негово място ще остана - никой не може да вземе мястото му в Челси."

  Сподели
177