Педро: Щастлив съм, няма да напусна Челси


И. Ангелов

Педро: Щастлив съм, няма да напусна Челси

Испанският национал на Челси - Педро, заговори за настроението си в състава на Антонио Конте този сезон, като той заяви, че се чувства щастлив на "Стамфорд Бридж" и не мисли за трансфер. Тази новина идва след информацията от октомври 2016-та, когато играчът призна, че преговаря за напускане на отбора:

"Това е най-добрият ми момент в клуба и също най-добрия момент за целия отбор откакто съм тук. Аз съм много щастлив тук. Това е добра ситуация, когато си на върха в лигата и прогресираш във ФА Къп. Вървим в правилната посока. 

"Миналата година беше трудна за мен, за клуба, за отбора, но тази година е различно. С този треньор тимът е концентриран над спечелване на титлата и самочувствието расте всеки мач. Това е напълно различен сезон. Всеки ден се чувствам по-комфортно с тима, съотборниците, клуба, и имам добри отношения с феновете. Всичко е добре за мен и съм щастлив в ситуацията.

"Сега разбирам Висшата лига повече. Това е втората ми година и е много различно отколкото в Испания. Тук се играе по-интензивно и конкурентно, по-бързо. Аз се адаптирах. Трябва да бягам повече, да играя по-здраво и аз съм много бърз, което ми помага тук в Англия."

  Сподели
185