Англия спечели групата с красиви голове (видео)


И. Ангелов

Англия спечели групата с красиви голове (видео)

Уелс и Англия се срещнаха в третата среща от групата си на Световната купа. Днес на стадион "Ахмад бин Али" англичаните спечелиха с 3:0 във втората част, с което оставиха противника последен и се класираха на първо място със 7 точки. САЩ е втори с 5 след победата над Иран по същото време.

До почивката голове нямаше и Уелс предпочиташе да се брани. Близо до гол тук бе Рашфорд, изведен от Кейн сам срещу вратаря, но затворен добре за 0:0.

На почивката капитанът на Уелс Гарет Бейл даде мястото си на Джонсън, и "драконите" рухнаха мигновено. В 50-ата минута при пряк-свободен удар Маркъс Рашфорд с прекрасно изпълнение прати топката в далечния ъгъл за 1:0, и минута след това Рашфорд спечели топката от защитник, Кейн напредна и центрира ниско между вратаря и защитата на втора греда, където Фоден насочи топка близо до гредата за 2:0.

Това не беше всичко от Рашфорд и той стигна до третия си гол в турнира в 68-ата минута когато Калвин Филипс подаде от собствената половина, Рашфорд финтира защитник и стреля по диагонала през краката на вратаря за 3:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
532