Германия се върна до точка с Испания


И. Ангелов

Германия се върна до точка с Испания

Испания и Германия завършиха при 1:1 в най-очакваната среща от груповата фаза на Световната купа. Днес след като Коста Рика изненада Япония, трите тима заедно с "Ла Фурия" имаха по 3 точки преди срещата, докато Германия нямаше актив. Сега обаче Испанците повеждат еднолично с 4 т., а Германия взе първа точка и ще играе последно срещу аутсайдера Коста Рика.

До почивката видяхме любопитни моменти но без много големи положения. Олмо затрудни Нойер в една ситуация когато той изби в гредата, а Рудигер и вкара във вратата на противника пред ВАР да отчете засада.

В 62-ата минута Алба се включи от ляво при подаване на Бускетс и центрира за Мората, който завърши без подготовка за 1:0. Последва реакция на Ханси Флик, който смени Гюндоган, Мюлер и Керер със Сане, Клостерман и Фюлкруг.

В 83-ата минута при една топка към Мусиала в полето той се справи с финт през Родри, и Фюлкруг взе топката от краката на колегата си за мощен удар през вратаря и 1:1. Последваха атаки и към двете врати до края, без повече голове.

  Сподели
508