Аржентина ще победи Португалия на Олд Трафорд


П. Пенков

Аржентина ще победи Португалия на Олд Трафорд

Португалия - Аржентина
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 18.11.2014г.
Час: 21:45
Съдия:


Във вторник от 21:45 часа националните отбори на Аржентина и Португалия ще се изправят в приятелска среща, която ще се проведе на стадион "Олд Трафорд" в Манчестър. След загубеният финал на Световното първенство в Бразилия това лято, съставът на Херардо Мартино проведе няколко контролни срещи. В първата от тях, която се проведе в началото на месец септември, Аржентина се реваншира на Германия, побеждавайки своя съперник с 4:2. Месец по-късно пък "гаучосите" трябваше да претърпят поражение с 2:0 в приятелска среща с Бразилия. В последствие воденият от Херардо Мартино състав регистира разгромяваща победа с 7:0 над Хонг Конг, а на 12 ноември Аржентина надигра с 2:1 и Хърватия.

Португалия от своя страна пък се бори за класирането си на Европейското първенство през 2016 година, като вече изигра три срещи от надпреварата. В тях съставът на Фернандо Сантош регистира загуба от Албания с 1:0, победа над Дания с 1:0 и съответно успех със същия резултат и над Армения. Благодарение на спечелените шест точки, Португалия заема второто място в група I, изоставайки само на точка зад лидера - Дания.  Междувременно Португалия проведе и една контролна среща в средата на миналия месец, срещу Франция, която беше загубена с 2:1.

Новият треньор на Аржентина Херардо Мартино няма да може да разчита в този мач на контузените Маркос Рохо и Езекиел Лавеци, като вероятно Ансалди и Отаменди биха започна като титуляри. Карлос Тевес отново получи повиквателна, който ще си партнира с Игуаин в предни линии, а Меси ще бъде разположен малко по-назад.

За Португалия контузените са Елисеу, Виторино Антунес и Фабио Коентрао. Пощига пък, който беше заменен на полувремето в мача Алмерия, не успя да вземе пълноценно участие в тренировъчните занимания на Португалия тази седмица, поради което участието му в двубоя е поставено под въпрос.

Прогноза: Португалия - Аржентина 2:3

Последни 5 изиграни срещи:

Португалия:

26 юни Португалия - Гана 2:1 (СП 2014, Група G)
07 септември Португалия - Албания 0:1 (Квалификация за Евро 2016)
11 октомври Франция - Португалия 2:1 (Приятелска среща)
14 октомври Дания - Португалия 0:1 (Квалификация за Евро 2016)
14 ноември Португалия - Армения 1:0 (Квалификация за Евро 2016)

Аржентина:

13 юли Германия - Аржентина 1:0 сл. прод. (СП 2014, Финал)
03 септември Германия - Аржентина 2:4 (Приятелска среща)
11 октомври Бразилия - Аржентина 2:0 (Приятелска среща)
14 октомври Хонг Конг - Аржентина 0:7 (Приятелска среща)
12 ноември Аржентина - Хърватия 2:1 (Приятелска среща)


Досегашни срещи:

Португалия - Аржентина

7 срещи
1 победа за Португалия
1 равенство
5 победи за Аржентина
Голова Разлика: 13:6 за Аржентина

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
211