Англия ще победи Словения


И. Ангелов

Англия ще победи Словения

Англия - Словения
Стадион: "Уембли", Лондон
Дата: 15.11.2014г.
Час: 19:00
Съдия: Олегарио Бенкуеренса (Португалия)

Англия много рано поведе пета група за квалификациите на финалите в Евро 2016, след като с 9 точки е на цели 3 пред най-близкия, а това е именно опонентът от тази среща - Словения. 

Гостите се възстановиха след неочаквана загуба от Естония в първия кръг, като показаха по-добра игра и победиха поред Швейцария и Литва. 

Що се отнася до състави, за домакините Рой Ходжсън вероятно ще запази своето 4-3-1-2, което използва напоследък, с Рахим Стърлинг зад нападателите. В състава на Англия има няколко нови имена, но не се очакват експерименти на този етап. Майкъл Карик ще премине рентген за травмата си в слабините, за да се определи дали ще може да играе. 

Натаниел Клайн определено показва формата на живота си в Саутхемптън и заслужава място, но се очаква той да бъде изместен от младока на Арсенал - Калум Чеймбърс. Андрос Таунсенд и Лейтън Бейнс са контузени и няма да играят.

Гостите нямат оплаквания и вероятно ще видим същата постройка и имена, каквито видяхме в победата срещу Швейцария миналия месец. Ветерани в тима като Валтер Бирса и Миливойе Новакович са надеждите на тима за успех.

Рой Ходжсън и неговата Англия получават похвали до момента след силния старт в турнира, но някои измъчени мачове пък станаха причина за големи критики и мнения относно това как "Трите лъва" отново ще се изложат на голям форум. Пример за това е последната среща, когато Уейн Рууни трябваше да спасява своите в края срещу Естония.

Публиката на "Уембли" ще очаква добра игра, но това не е гарантирано с оглед последните представяния, макар Рууни и Уелбек винаги да показват добро ниво в национала. Дали колегите зад тандема нападатели ще последват техния пример предстои да видим.

Прогноза: Англия - Словения 3:0

 

Последни 5 изиграни срещи:

Англия:

24 юни Коста Рика - Англия 0:0 (СП 2014, Група D)
03 септември Англия - Норвегия 1:0 (Приятелска среща)
08 септември Швейцария - Англия 0:2 (Квалификация за Евро 2016)
09 октомври Англия - Сан Марино 5:0 (Квалификация за Евро 2016)
12 октомври Естония - Англия 0:1 (Квалификация за Евро 2016)

Словения:

05 юни Уругвай - Словения 2:0 (Приятелска среща)
07 юни Аржентина - Словения 2:0 (Приятелска среща)
08 септември Естония - Словения 1:0 (Квалификация за Евро 2016)
09 октомври Словения - Швейцария 1:0 (Квалификация за Евро 2016)
12 октомври Литва - Словения 0:2 (Квалификация за Евро 2016) 

Досегашни срещи:

Англия - Словения
2 срещи
2 победи за Англия
0 равенства
0 победи за Словения
Голова Разлика: 3:1 за Англия

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
290