Колумбия ще укроти слоновете


FUTBOL-TV

Колумбия ще укроти слоновете

Колумбия - Кот д'Ивоар
Стадион: "Насионал Мане Гаринча", Бразилия
Дата: 19.06.2014г.
Час: 19:00
Съдия: Хауърд Уеб (Англия)

Колумбия започна с класика участието си в група "С" на Мондиала, разбивайки Гърция с 3:0 Гърция. В герои за тима се превърнаха Пабло Армеро, Теофило Гутиерес и Хамес Родригес. Успехът срещу южните ни съседи се оказа и най-изразителната победа на колумбийците на световни първенства. Думите на наставника на колумбийците Хосе Пекерман се потвърдиха и неговите възпитаници се представиха отлично и бе голямата звезда Радамел Фалкао, който не успя да се възстанови за турнира. Селекционерът реши да смени тактиката си с двама нападатели, която използваше преди Световното и излезе само с един играч напред - Теофило Гутиерес. Той бе подмоаган активно от Виктор Ибарбо, Хуан Куадрадо и Хамес Родригес от по-задни позиции. Друг любопитен факт е, че Колумбия печели само тогава, когато не допуска голове, сочи статистиката от представянето на тима на световни първенства. За двубоя с африканския опонент аут е нападателят Карлос Бака. Асът на испанския Севиля ще се възстановява между 8 и 10 дни от контузията на бедрото, която получи на тренировка на отбора преди три дни.

В същото време в други мач от групата отборът на Кот д'Ивоар стигна до пълен обрат срещу Япония, побеждавайки с 2:1. В герои за "слоновете" се превърнаха Вилфред Бони и Жервиньо, които само в разстояние на две минути през втората част развалиха празника в лагера на "самураите". В основата на обрата бе и голямата звезда на африканския състав Дидие Дрогба. Бившият нападател на Олимпик Марсилия, Челси и Галатасарай вдъхнови своите съотборници за важния успех, въпреки че не започна сред стартовите 11, а за двубоя с Колумбия се очаква стрелецът отново да бъде оставен на пейката. Под въпрос за мача е само Артур Бока.

Двата отбора не са се изправяли един срещу друг до този момент. Въпреки, че в момента си поделят първите две места, Колумбия е по-класният състав не само преди мача, а и като цяло в група "С", и южноамериканците ще го докажат това в мача срещу Дидие Дрогба и компания, като този път и легендата на африканската държава няма да може да спаси националния отбор на родината си от загуба.

Прогноза: Колумбия - Кот д'Ивоар 2:1


Последни 5 изиграни срещи:

Колумбия:

19 ноември Холандия - Колумбия 0:0 (Приятелска среща)
05 март Колумбия - Тунис 1:1 (Приятелска среща)
01 юни Колумбия - Сенегал 2:2 (Приятелска среща)
07 юни Колумбия - Йордания 3:0 (Приятелска среща)
14 юни Колумбия - Гърция 3:0 (СП 2014, Група С)

Кот д'Ивоар:

16 ноември Сенегал - Кот д'Ивоар 1:1 (Квалификация за СП 2014)
05 март Белгия - Кот д'Ивоар 2:2 (Приятелска среща)
31 май Босна и Херцеговина - Кот д'Ивоар 2:1 (Приятелска среща)
05 юни Ел Салвадор - Кот д'Ивоар 1:2 (Приятелска среща)
15 юни Кот д'Ивоар - Япония 2:1 (СП 2014, Група С)


Досегашни срещи:

Колумбия - Кот д'Ивоар

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
160