Бразилия ще надиграе Сборная в Лондон


П. Пенков

Бразилия ще надиграе Сборная в Лондон

Бразилия - Русия
Стадион: "Стамфорд Бридж", Лондон
Дата: 25.03.2013г.
Час: 21:30
Съдия: Хауърд Уеб (Англия)


В понеделник Луиш Фелипе Сколари се завръща на "Стамфорд Бридж", където прекара 7 месеца като треньор на Челси, надявайки се да изведе националния отбор на Бразилия към успеха срещу този на Русия в приятелска среща. Миналата седмица мениджъра на Селесао сподели, че представянето на тима е по-важно отколкото постигнатите резултати в тези приятелски срещи. Преди няколко дни бразилците записаха зрелищно равенство 2:2 срещу Италия, показвайки добри игрови качества, но позволиха на съперниците да се доберат до ремито. След двубоя Сколари заяви: "За мен това е огромен прогрес. Все още изглаждаме стила си на игра. Харесва отбора във всеки аспект и в начина, по който се държи.

Големият въпрос пред Сколари е това да избере между Роналдиньо и Кака. Първият не направи добър мач срещу англичаните, когато получи отново повиквателна, а Кака пък не впечатли с 20-те си минути като резерва срещу Италия миналата седмица. Оскар, Неймар и Хълк се очаква отново да са титуляри.

Националният отбор на Русия пък успя да съхрани силите си, след като гостуването им на Северна Ирландия в квалификациите за Световното първенство беше отложено, поради лошото врем на острова, което попречи изчистването на страдиона от натрупания сняг. През седмицата пък двете федерации на Русия и Северна Ирландия не постигнаха съгласие за определяне на дата за провеждането на срещата, тъй като домакините изведоха доводи, че към 11 юни сезона в страна ще е приключил, а резервния вариант (14 август) не е желан от руснаците, които на тази дата имат насрочена приятелска среща с Аржентина. Междудругото руснаците нямат поражение в последните си 7 мача начело на треньора Фабио Капело.

Той се очаква отново да заложи на Акинфеев на вратарския пост, който се надява да подобри рекорда от времето на СССР за 10 срещи без допуснат гол. Бившият бранител на Челси Юри Жирков се очкава да излезе като титуляр срещу Бразилия.

Прогноза: Бразилия - Русия 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Бразилия:

16 октомври Япония - Бразилия 0:4 (Приятелска среща)
15 ноември Бразилия - Колумбия 1:1 (Приятелска среща)
22 ноември Аржентина - Бразилия 2:1 (Приятелска среща)
06 февруари Англия - Бразилия 2:1 (Приятелска среща)
21 март Италия - Бразилия 2:2 (Приятелска среща)

Русия:

11 септември Израел - Русия 0:4 (Квалификация за СП 2014)
12 октомври Русия - Португалия 1:0 (Квалификация за СП 2014)
16 октомври Русия - Азербайджан 1:0 (Квалификация за СП 2014)
14 ноември Русия - САЩ 2:2 (Приятелска среща)
06 февруари Исландия - Русия 0:2 (Приятелска среща)

Досегашни срещи:

Бразилия - Русия

10 срещи
8 победи за Бразилия
2 равенства
0 победи за Русия
Голова Разбика: 22:6 за Бразилия

Коефициенти от bet365:
Бразилия - 1.57
Равен - 3.60
Русия - 5.50

Коефициенти от Offsidebet:
Бразилия - 1.57
Равен - 3.60
Русия - 5.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
126