Дайджест на слуховете в последния ден за трансфери


FUTBOL-TV

Дайджест на слуховете в последния ден за трансфери

Днес е последният ден от летния трансферен прозорец, който по традиция обещава да бъде много горещ и напрегнат, въпреки че по-рано голяма част от клубовете успяха да попълнят редиците си. Все пак очакваме много интересни новини около Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Милан, а също така трябва да получим отговор на някои въпроси, като това, дали Манчестър Сити и Челси няма да осъществят някои изненадващи сделки в последния ден. Разбира се, FUTBOL TV ще направи съпричастни своите читатели и със случващото се на други места на Стария континент, и обещаваме да бъдем с вас един час след полунощ българско време, когато официално ще затвори летният трансферен прозорец.

ТРАНСФЕРНИЯТ ПРОЗОРЕЦ ЗАТВОРИ, НО ВЪПРЕКИ ТОВА СЕ ОЧАКВА, ЧЕ В БЛИЗКО ВРЕМЕ ЩЕ БЪДАТ ПОТВЪРДЕНИ НЯКОИ СКЛЮЧЕНИ ПО-РАНО СДЕЛКИ

01:00 Минус Йозил, плюс Бейл и минус 50 милиона евро... стана ли Реал Мадрид по-силен от това?

00:55 ОФИЦИАЛНО: Евертън плати 12,5 млн. паунда за нападателя Джеймс Макарти от Уигън.

00:52 Санти Касорла: Bienvenido al crack @MesutOzil1088 !! Welcome @MesutOzil1088 such an amazing player! #crack #Arsenal

00:51 Йозил ще играе под номер "11".

00:50 Десет минути преди края на трансферния прозорец 2013. Ще бъдат ли достатъчни за още един голям трансфер?

00:48 "Ние сме изключително доволни да подпишем с Месут Йозил. Той е страхотен футболист, който е доказал класата си както на клубно, така и на международно ниво. Наблюдавахме го от известно време и мога да кажа, че той има всички качества, които смятам, че един футболист на Арсенал трябва да има. Месут е топ футболист, който ще бъде фантастична добавка към нашия и без това талантлив тим. Очакваме го с нетърпение да се присъедини към нас след паузата в първенството и мачовете му с националния отбор на Германия", заяви Венгер относно трансфера на Йозил.

00:48 Гарет Бари се намира на базата в Евертън, засега наема на Ромелу Лукаку в лагера на "карамелите" се потвърждават.

00:44 Удинезе продаде на Еспаньол полузащитника Габриел Торже, който в испанския клуб ще носи фланелка под номер "25".

00:42 Хуан Мата поиска да напусне Челси!

00:28 ОФИЦИАЛНО: Арсенал привлече от Реал Мадрид полузащитника Месут Йозил. Сделката е за 42.4 милиона паунда.

00:27 ОФИЦИАЛНО: Уест Бромич Албиън подобри клубния си трансферен рекорд, привличайки нападателя на Съндърланд Стефан Сесиньон.

00:26 Уейн Вайси от Goal.com. съобщи, че в следващите 30 минути Арсенал ще се опита да подпише с нападател. А какво става с Йозил?

00:24 Манчестър Юнайтед даде Бебе под наем на Пасош де Ферейра

00:22 Слуховете за трансфер на Хуан Мата в ПСЖ стават все по-големи. Да очакваме ли сензация?

00:18 ВВС съобщи, че в следвашите 30 минути трансферът на Йозил в Арсенал ще бъде официално обявен.

00:17 Внимание: Реал Мадрид съобщи на испанската лига, че Месут Йозил е напуснал клуба.

00:15 Испански източници съобщиха, че Ерара остава в Атлетик, а делегацията на Манчестър Юнайтед се прибира на Острова с празни ръце.

00:01 Един час преди края на трансферния прозорец Брендън Роджърс се съгласи да даде Фабио Борини под наем в Съндърланд. Сега с играча ще работи неговият сънародник Паоло Ди Канио.

23:55 Агентът на Джузепе Куялярела: "В тези минути към нас пристигат много предложения. Половин час преди края на прозореца ще вземем решение".

23:48 Беноа Асу-Екото премина под наем в КПР

23:47 Киево даде Адриян Стоян под наем на Дженоа.

23:47 Андреа Досена се присъедини към Съндърланд.

23:46 Уигън привлече Ник Пауъл от Манчестър Юнайтед под наем за един сезон. Новината обяви собственикът на "латикс" Дейв Уилън пред BBC.

23:46 Дженоа привлече аржентинския полузащитник Рикардо Сентурион.

23:36 Twitter-а на Арсенал пожела на всички фенове спокойна вечер. Тишината откъм "Емирейтс" е непробиваема.

23:35 Фотографът и докторът на Манчестър Юнайтед пристигнаха на клубната база. Интересно, какво ще правят там по това време?

23:23 Час и четиридесет минути преди края на трансферния прозорец Йозил най-после е бил забелязан в Лондон. Вярна ли е тази информация?


23:20 Олимпик Марсилия потвърди трансфера на Флориан Товен от Лил. Сделката е за 12 милиона евро.

23:17 ВВС: Арсенал не пусна Никлас Бендтнер след провалената сделка за Демба Ба.

22:58 Маруан Фелайни премина в Манчестър Юнайтед. Очакваме официално потвърждение на тази новина.

22:54 Манчестър Юнайтед не се е отказал от намерението си да привлече Ерера. Според информациите, делегацията на "червените дяволи" в момента се намира в офисите на ръководството на испанския футбол, където се опитва да изглади недоразумението около трансфера на полузащитника.

22:47 Белгийски издания твърдят, че Ромелу Лукаку тази вечер ще стане играч на Евертън.

22:45 Бендтнер остава в Арсенал, научи FUTBOL TV от свои източници. Информацията е неофициална.

22:44 Франсуа Мубандже премина от Сервет в Тулуза.

22:43 Немски източници твърдят, че в последния момент лично Зинедин Зидан се е намесил и е попречил на трансфера на Месут Йозил в Арсенал.

22:42 Тотнъм е отправил нова оферта за Фернандо Торес. Според информациите, "шпорите" са предложили за испанеца 15 милиона паунда и в добавка Емануел Адебайор.

22:39 Трансферът на Йозил в Арсенал пропадна?

22:35 Реал Мадрид отказа оферта от 40 милиона евро на Манчестър Юнайтед за Сами Кедира. Това дали е косвено доказателство за провал на сделката с Ерера?

22:29 Ваби Хазри няма да напусне Бастия през този трансферен прозорец.

22:28 Демба Ба няма да премине в Арсенал.

22:28 Според информация на BBC, трансферът на вратаря Шей Гивън от Астън Вила в Ливърпул окончателно пропада.

22:27 Сами Кедира може да се окаже в Манчестър Юнайтед. Според информациите, провалът на сделката с Ерера е накарал англичаните да отправят питане до Реал Мадрид. Някои испански издания твърдят, че "червените дяволи" са предложили 43 милиона евро за футболист от топ-клуб от Испания. Очаква се развитие на темата.

22:25 Не трябва да очакваме новини от Германия и Португалия - там трансферните прозорци затвориха преди 25 минути.

22:19 Джереми Уилсън от The Telegraph пише, че трансферът на Йозил в Арсенал е факт, остава само да бъде обявен официално.

22:16 Кристъл Палас потвърди, че е готов да подпише с Никлас Бендтнер, но последната дума е на Арсен Венгер.

22:14 Ерера няма да премине в Манчестър Юнайтед. Според информации в испанската преса, делегатите на английския шампион са загубили битката с испанските бюрократи?!

22:12 Times: "Евертън може да вземе Лукаку, ако успее да го убеди да слезе от палмата, на която той се крие от гнева на Абрамович". Дали "Чернокожите юристи" ще вземат отношение по статията?

22:00 Нападателят на Евертън Виктор Аничебе се отправи към УБА за преминаване на медицински прегледи. По всичко изглежда, че Аничебе ще замени Шейн Лонг, който отива в Хъл Сити. А кой ще замени Виктор? Ба или Лукаку?

Венгер има вид на човек, който ще извърши някоя лудост. Какво ни е приготвил французинът?

You can view our exclusive picture gallery of Emiliano Viviano here

21:52: Агентът на Демба Ба потвърди, че Арсенал и Тотнъм искат да вземат под наем клиента му, но Челси е отклонил двете предложения. Въпреки това, "сините" са съгласували сделката с един от клубовете от Висшата лига на Англия.

21:49 Месут Йозил премина в Арсенал, съобщава Daily Mail. Ние обаче ще очакваме официалното обявяване на сделката.

21:48 Нападателят на Стоук Сити Кениън Джоунс настоява днешният ден да бъде обявен за национален празник.

21:44 Поредната интересна новина пристигна от Острова. Евертън се интересува от нападателя ма Челси Ромелу Лукаку. "Карамелите" ще се опитат да вземат под наем играча.

21:42 ОФИЦИАЛНО: Защитникът на Бенфика Лоренцо Мелгарехо стана играч на Кубан.

21:41 Тотнъм се включи в борбата за Демба Ба, съобщи Sky Spots.

21:40 Един сюрприз пристигна от Острова. Маруан Фелайни пристигна на базата на Евертън. Може би, за да се сбогува със съотборниците си?

21:37 ОФИЦИАЛНО: Фулъм обяви, че Марчело Трота се присъедини към Брентфорд, където ще играе под наем до 5 януари 2014 година.

21:34 Найнголан няма да играе в Ювентус. Раджа току-що успокои феновете на Каляри: "Оставам в отбора, независимо от интереса към мен".

21:32 И една новина долетя от Гърция. Преди няколко дни 31-годишният Даниел Пранич напусна Спортинг Лисабон. Днес той стана футболист на Панатинайкос.

21:29 Хуан Мануел Итурбе от Порто ще играе във Верона под номер "15". По-рано италианският клуб обяви, че взема под наем до края на сезона 20-годишният аржентински национал.

21:26 Испанската преса още един път съобщи, че Андер Ерера е сключил петгодишен договор с Манчестър Юнайтед.

21:22 Много са малко новините около Луис Суарес и Уейн Рууни. По всичко изглежда, че трансферните саги за двамата ще изчакат един ден. Може би през януари... А ние очакваме новини около Маруан Фелайни и Месут Йозил. А може и още някой.

21:18 И една новина за феновете на Челси: Хуан Мата остава на "Стамфорд Бридж".

21:16 #LFC still working on the Shay Given deal. #MUFC still working on Fellaini and Herrera. Calm before the storm? #DeadlineDay

21:15 Три часа и 45 минути преди края на летния трансферен прозорец 2013. Ще има ли изненадваща сделка до края? Поне досега това винаги се е случвало. Всички, които обичаме футбола, очакваме да станем свидетели на нещо извънредно.

21:10 Източници твърдят, че ако Арсенал вземе под наем нападателя Демба Ба, сделката ще бъде потвърдена "много, много късно".

21:06 Сент Етиен подписа договор с нападателя на Рен Мевлут Ердинч и полузащитника на Нанси Йоан Моло.

20:59 Милуол обяви, че удължи споразумението си с КПР за наема на Шон Дери, Новата сделка е до 1 януари 2014 година.

20:58 Агентът на Питър Одемвинге съобщи, че клиентът му е подписал договор с Кардиф.

20:57 ОФИЦИАЛНО: Арсенал обяви трансфера на Вивиано.

20:52 ОФИЦИАЛНО: Кристъл Палас подписа тригодишен договор с Бари Баннан.

20:51 Катания отхвърли офертата на Тотнъм за Споли.

20:50 ВВС: Във Франция няма никакви новини за преговорите между ПСЖ и Хуан Мата.

 

Ерера и Гигс:

 

20:45 Аякс намери заместник на Кристиан Ериксен, който премина в Тотнъм. Холандският гранд обяви сделката за Лерин Дуарте от Херклес, който ще наследи и №8 от Ериксен в Амстердам,

20:44 Любопитна новина от Острова: Sky Sports съобщи, че Шейн Лонг може да премине от УБА в Хъл Сити.

20:43 Sky Germany: Representatives from Arsenal & Real Madrid & Ozil's camp are in Munich. Deal to be closed any minute now. #AFC

20:40 Съндърланд има намерение да вземе под наем полузащитника на Тотнъм Гулфи Сигурдсон.

20:39 ВВС още един път съобщи, че полузащитникът на Порто Фернандино няам да играе за Евертън.

20:36 Sky Italia съобщи, че Тотнъм е предложил на Челси размяна на нападателите Адебайор и Торес. Новината наистина е шокираща. Впрочем, "сините" са отклонили офертата.

20:33 Очаквайте шокираща новина за Фернандо Торес!

20:27 ОФИЦИАЛНО: Палермо обяви, че вратарят Емилиано Вивиано се присъединява под наем към Арсенал до края на сезона.

20:26 ОФИЦИАЛНО: Херта Берлин подписа с полузащитника на Хамбурегр Пер Скелбред.

20:26 Мидълзбро ще се опита да си върне от Болтън бившия защитник Давид Уедър.

 

20:26 Хм...

20:22 В последните часове на трансферния прозорец Уест Хем ще се опита да закупи от Катания нападателя Макси Лопес.

20:21 Някои английски издания твърдят, че трансферът на Фернандо в Евертън е пред провал.

20:17 ОФИЦИАЛНО: Астън Вила подписа с Либор Козак от Лацио.

20:12 ОФИЦИАЛНО: Фулъм обяви, че вратарят Маркус Бетинели преминава под наем в Акрингтън, където ще играе до края на този сезон.

20:11 Вивиано е премахнат от официалния сайт на Палермо. Очакваме появата му в този на Арсенал!

 

20:09 Къде е Йозил?

20:04 Десният зашитник на Мелбърн Виктори Марк Милингам размишлява над офертата на Кристъл Палас. Предложението е постъпило преди малко, а времето за размисъл е малко повече - близо пет часа.

20:03 Тотнъм предложи 7 милиона евро за защитника на Катания Николас Споли. Очакваме официално потвърждение на новината.

20:02 Норич преговаря за нападателя на Уест Хем Рикардо Ваз Те.

20:01 Интересно съобщение се появи в Africa Top Sports. Медията твърди, че Емануел Адебайор е пред трансфер в Зенит.

 

19:59 ОФИЦИАЛНО: Стоук Сити взе под наем за една година полузащитника на Астън Вила Стивън Айрлънд.

19:59 ОФИЦИАЛНО: Кристъл Палас привлече централния защитник на Рединг Адриан Мариапa.

19:55 Трансферът на Бурак Йълмаз в Лацио е пред провал! Проблемът е не в пари или претенции от страна на Галатасарай, а в нападателя на италианците Переа - той заема в състава на Лацио последното вакантно място за играч извън Евросъюза.

19:54 ОФИЦИАЛНО: Защитникът на Манчестър Юнайтед Марник Вермил се присъедини към холандският Ниймеген.

19:53 Ярослав Плашил напусна Бордо, а малко след това Катания обяви, че взема под наем чешкия национал, който ще играе за "слоновете" под номер "осем".

Докато очакваме официалното обявяване на трансфера на Йозил, ето ви приятелката на Месут, с която той ще живее заедно в Лондон.

19:48 Интересна статистика за Андер Ерера. През миналия сезон в Ла Лига срещу него са извършени най-много нарушения. Да припомняме ли, че в Примера дивисион играят Меси ин Роналдо?

19:43 Кристъл Палас иска да вземе под наем Джордан Аю от Марсилия

 

19:42 Тревогите за Жерар Пике са напразни. Оказа се, че в момента защитникът играе покер на специален турнир в Барселона, в който участват 700 човека. Спокойно, фенове на Барселона!

 

19:39 Това е "Емирейтс" преди два часа. Какво се случва?

19:37 Джейми Реднап съобщи, че неговият баща Хари Реднап, трениращ КПР, ще подпише днес с полузащитника на Динамо Киев Нико Кранчар.

19:34 Испанската преса съобщава, че запалянковците на Реал са разочаровани от новината за напускането на Йозил. Тези чувства едва-едва се компенсират от пристигането на Гарет Бейл.

19:33 След десет минути очаквайте новини за защитника на Барселона Жерар Пике!

19:30 Lukas Podolski: Ozil move is great for me, for Arsenal and for English football. #DeadlineDay"

19:29 Най-горещата тема от испанския Twitter:

19:26 Полузащитникът на Манчестър Сити Гарет Бари най-вероятно ще напусне Манчестър Сити до края на деня. В случай, че това се случи, той ще получи компенсация от 1.5 милиона паунда от "гражданите", които при това ще му плащат 40% от заплатата през следващите 12 месеца.

19:22 ОФИЦИАЛНО: Щутгарт подписа с Карим Хагуи от Хановер 96

19:18 ОФИЦИАЛНО: Нападателят на Металист Джонатан Кристалдо ще продължи кариерата си в италианския Болоня. Клубът от Серия А взе под наем талантливия аржентинец.

19:14 Рединг е близо до сделка с Момо Сисоко, който по-рано играеше за Ливърпул

19: 11 Йохан Кабай остава играч на Нюкасъл. Арсенал така и не е отправил по-добро предложение за френския национал.

19:04 ОФИЦИАЛНО: Нападателят на Хетафе Алваро Васкес ще играе под наем в Суонзи. Това е осмият испанец в състава на "лебедите".

19:00 Лондон вече очаква Йозил.

18:59 Лучано Спалети наложи вето върху трансфера на Хълк в Тотнъм. Според британската преса, "шпорите" сами са се отказали от сделката, след като са разбрали, че Зенит е поискал 12 милиона евро за едногодишния наем на бразилеца.

18:57 ОФИЦИАЛНО: Интер прати Жоел Оби под наем в Парма до края на сезона.

18:56 Челси ще даде Джош Мекекрън и Натаниел Чалоба под наем в други клубове от Висшата лига, съобщава ВВС.

18:55 Галатасарай успя да договори считания за един от най-големите таланти на португалския футбол Брума от Спортинг (Лисабон), съобщава сайтът GazeteFutbol.de.18-годишният португалец ще струва на турския шампион 12 милиона евро. Очаква се двата клуба да обявят трансфера официално до края на днешния ден.

18:52 Анжи Махачакала се сдоби с две нови попълнения. Това са защитника Вадим Демидов и полузащитника Абдул Разак.

18:33 Кардиф ще брои 4 млн. евро на Уест Бормич за Питър Одемвинге, предава Sky Sports.

18:24 Официално: 29-годишният вратар Лий Камп се присъедини към УБА.

18:18 Дани Пачеко от Ливърпул смени Ливърпул с Алкоркон. Испанецът е юноша на "червените", но така и не получи шанс за изява.

18:14 Последните информации са, че Андер Ерера ще сложи подписа за пет години с "червените дяволи".

18:08 Месут Йозил премина успешно медицинските прегледи в Мюнхен. Остава част от документацията по трансфера и очакваме официално становище от Арсенал.

18:00 Още един футболист на Челси - Сам Хътчинсън - премина под наем в холандския Витес. Защитникът се присъедини към съотборниците си Лукас Пиазон, Кристиан Куевас, Гаел Какута, Патрик ван Аанхолт и Кристан Атсу, които също са преотстъпени в Ередивизи.

17:54 По информация на "Daily Mail" и "Al Jazeera", Арсенал ще обяви трансфера на Месут Йозил в следващия един час.

17:48 Никлас Бендтнер, Бари Банан и Адриан Мариапа. Всички тези в момента минават медицински прегледи на "Селхърст Парк". По всичко личи, че за Палас ще има троен трансфер на дедлайна.

17:45 "L'Equipe" съобщава, че ПСЖ ще направят опити в последните часове на трансферния пазар да привлекат Хуан Мата от Челси. Парижани търсят друг креативен полузащитник, след като по всичко личи изпускат Месут Йозил.

17:28 Месут Йозил ще бъде представен като играч на Арсенал в 19:30 часа българско време.

£15,600,000 на година
£1,200,000 на месец
£300,000 на седмица
£42,857 на ден
£2,040 на час
£34 на минута

По толкова ще изкарва Гарет Бейл в престоя си в Реал Мадрид.

17:19 Стефан Сесеньон пристигна в тренировъчната база на УБА.

17:16 Антонио Адан вече не е футболист на Реал Мадрид.

17:12 Официално: Саутхемптън преотстъпи нападателя си Емануел Маюка на френския Сошо до края на сезона.

16:57 Сампдория взе под наем нападателя на Милан Андреа Петаня.

16:53 Стоук Сити също продължава да търси подсилване в последните дни на трансферния пазар. "Грънчарите" с в преговори с Астън Вила за Стивън Айрланд, като сделката е съвсем близо до това да се осъществи.

16:46 Евертън взе полузащитник! Става дума за Фернандо от Порто. Трансферът е на стойност 15 милиона паунда.

16:44 Sky Sports съобщи, че Никлас Бендтнер е бил забелязан на тренировъчната база на Кристъл Палас.

16:42 Английската преса твърди, че Дракслер се намира в Лондон. По-рано се появиха съобщения, че Арсенал се интересува от звездата на Шалке 04, но сумата от 40 милиона евро е отказала "артилеристите" от преговори. Какво търси Юлиан в Лондон?

16:41 Спортният директор на Барселона Андони Субисарета потвърди, че няма да бъдат взети нови футболисти до края на трансферният прозорец.

16:35 Експерти на Sky Sports смятат, че днес Андер Ерера от Атлетик ще стане играч на Манчестър Юнайтед. По-рано през деня шампионите активираха клаузата за откупване договора на полузащитника, която е в размер на 36 милиона евро. 

16:33 Астън Вила е напът да завърши преговорите с Лацио за втория нападателя на столичани Либор Козак.

16:31 Спортният директор на Барселона Андони Субисарета заяви, че появата на Бейл в Ла Лига е за доброто на първенството.

16:30 "Винаги съм бил привърженик на Реал Мадрид. Гледал съм мачове от испанското първенство, това е класна лига. Според мен, Роналдо е най-добрият футболист в света, за мен е чест да играя с него. Кой ще изпълнява наказателните удари? Ха-ха, тук босът е Роналдо, поради това той решава", заяви Бейл на първата си пресконференция като футболист на Реал Мадрид.

16:22 Йозил премина в Арсенал за 46 милиона паунда! Очакваме потвърждение на тази информация.

16:20 Старши-треньорът на Рома Руди Гарсия е изключително заинтересован от привличането на 21-годишния полузащитник на Ним Алане Кимбабула. Възпитаникът на Лил много желаеше да продължи кариерата си в Англия, но едва ли би отказал оферта и от Рома.

16:16 Тотнъм се активизира! Според информация на CNN, лондончани са предложили 10 милиона паунда за нападателя на Зенит Хълк. Става дума за привличане под наем на футболиста. 

16:16 Хъл Сити поиска Никлас Бендтнер от Арсенал.

16:13 Десет часа преди края на трансферния прозорец става ясно, че Реал Мадрид е готов да похарчи парите от продажбата на Месут Йозил за покупката на Луис Суарес.

16:11 Челси поиска 3 милиона паунда за наема на Ба, но Арсенал предложи 1.5 милиона паунда. В същото време в битката за подписа на нападателя се намесва Наполи.

15:41 ОФИЦИАЛНО: Ювентус се раздели с още един футболист, след като прие оферта на стойност 3,5 млн. евро отстрана на Сасуоло за дефанзивния полузащитник Лука Мароне. Младежкият национал на Италия играе в академията на "Старата госпожа" от 1998 г.

15:40 Евертън хвърли око на бразилския опорен полузащитник на Порто Фернандино. По всичко изглежда, че Маруан Фелайни напуска "Гудисън Парк".

15:36 ОФИЦИАЛНО: Ливърпул прати под наем италианския нападател Фабио Борини в Съндърланд.

15:33 Питър Одемвинге премина успешно медицинските прегледи в Кардиф Сити. По всичко изглежда, че с този трансфер всичко е ясно.

15:28 Съндърланд възнамерява да привлече Андреа Досена от Наполи. Ако сделката стане факт, 31-годишният футболист ще стане 12-то попълнение за "черните котки".

15:27 Галатасарай договори Алберт Риера. Турският гранд ще плати на Виляреал 3 млн. евро за бившия футболист на Ливърпул и Манчестър Сити.

15:22 Флоран Кювелие от Стоук Сити пожела да премине в Шефилд Уенздей.

15:07 ОФИЦИАЛНО: Айнтрахт Франкфурт взе под наем от Шалке 04 швейцарския халф Транкило Барнета.

14:49 Гарет Бейл позира с Флорентино Перес и своите роднини.

14:44 Ново 20 около сагата с Месут Йозил! Реал Мадрид са приели офертата от 42.5 милиона евро на Арсенал и полузащитникът ще премине медицински прегледи в Германия.

14:38 Рикардо Кака се чувства щастлив, след като се завърна у дома, в Милано...

14:34 Арсенал хвърли око на нападателя на Челси Демба Ба. След като подписа със Самуел Ето'о, сега Жозе Моуриньо не възнамерява да задържа на "Стамфорд Бридж" Демба Ба. Конкуренцията в тима е голяма и едва ли тъмнокожият играч ще успее да се пребори за титулярно място.

14:30 Над 20 хиляди души посрещанаха Гарет Бейл на "Сантяго Бернабеу". Уелсецът подписа за шест години по-рано през деня с "Белия балет"!

14:25 Мидълзбро стана поредният клуб, който иска да привлече халфа на Норич Якоб Бътърфийлд.

14:22 Въпреки спекулациите около бъдещето на Йозил, офертата на ПСЖ е по-добра с два милиона от тази на Арсенал.

14:16 Остават само няколко часа до затварянето на трансферният прозорец в Англия, а Арсен Венгер още не е взел нов футболист.

14:11 Според "Daily Mail" и "London Evening Standard", Месут Йозил ще мине медицинските прегледи за Арсенал в Германия. Цената и личните условия са споразумени.

14:07 Последното ново попълнение на Челси Кристиан Атсу официално премина под наем в холандският Витес. Той може да играе както като ляво крило, така и като ляв бек.

14:02 Спартак Москва и Щутгарт са финализирали трансфера на Сердар Ташчъ, който подписа до 2017 година. Трансферната сума е 3.6 милиона евро.

13:58 Хъл Сити преговаря с египетския Ал Ахли за трансфера на нападателят Гедо. Той бе под наем през изминалият сезон в Хъл и помогна много на отбора, за да получи промоция за Висшата лига.

13:55 Официално: Кристъл Палас обяви трансфера на защитника Джак Хънт от Хъдърсфийлд с 4-годишен контракт.

13:51 Реал Мадрид преотстъпи Денис Черишев на Севиля. Сделката е потвърдена и от двата клуба.

13:46 От Лийдс са готови да изслушат предложения за своя атакуващ футболист Ел Хаджи Диуф. По всяка вероятност в клуба искат да се разделят с него, а ако това не се случи, той ще бъде преотстъпен.

13:43 Аякс намери заместник на напусналият Кристиан Ериксен. Лерин Дуарте ще трябва да запълни празнината оставена от датският национал. Холандският гранд се е разбрал с Хераклес за трансфера.

13:39 Юве продължава да желае още нови футболисти. Последните слухове са, че "бианконерите" ще се опитат да вземат Раджа Наинголан от Каляри.

13:35 Уест Бромич Албиън преговаря с Евертън за нападателят Виктор Аничебе, твърдят на Острова.

13:32 Източници на "Скай Спортс" споделят, че Арсен Венгер ще направи всичко вузмзохно, за да привлече Месут Йозил и Анхел ди Мария от Реал Мадрид. До сега, френският специалист не е похарчил нищо през това лято.

13:27 Ливърпул обяви пореден трансфер! Виктор Моузес от Челси ще играе под наем на "Анфийлд" до края на сезона. Очаквайте до минути информация в сайта ни.

13:24 Уест Бромич Албиън даде разрешение на нападателя си Питър Одемвинге да говори с Кардиф Сити. Нигериецът все още се надява да напусне преди затварянето на трансферния пазар.

13:20 Шампионът на Италия Ювентус пожела нападателят на Дженоа Алберто Джилардино. "Бианконерите" искат да вземат един опитен футболист в предни позиции, след като ще се разделят с Фабио Куалярела.

13:16 Младият халф на Евертън Франсиско Джуниър бе пратен под наем за един сезон в холандския Витес.

13:15 Полузащитникът на Евертън Маруан Фелайни ще премине в Манчестър Юнайтед за сумата от 24 милиона паунда, съобщи авторитетният сайт за футболни новини Goal.com.

13:11 "Daily Mail": Уест Бромич Албиън продължават да са активни на трансферния пазар - предложиха 6 милиона паунда за Стефан Сесеньон от Съндърланд.

13:07 "Скай Спортс" съобщава, че Пари Сен Жермен също има апетит към полузащитника на Реал Мадрид Месут Йозил. Припомняме, че от Манчестър Юнайтед отрекаха, че са искали германският национал.

13:02 Уигън проявява интерес към нападателят на Стоук Сити Камерун Джером, но дали играчът ще иска да играе в Чемпиъншип...

12:58 Капитанът на Япония Макото Хасебе официално е играч на Нюрнберг.

12:53 След като преди няколко дни Ерик Ламела напусна Рома, за да премине в Тотнъм, феновете на "вълците" вече могат да бъдат спокойни. Директорът на клуба Мауро Балдисони заяви, че Даниеле де Роси остава в Рим. През последните часове се появиха информации, че Манчестър Юнайтед ще се опита да го привлече.

12:46 Новото попълнение на Реал Мадрид Гарет Бейл днес е преминал успешно медицински прегледи. Очаква се след няколко часа да бъде представен на феновете и журналисти на "Саняго Бернабеу".

12:39 Талантливият футболист на Барселона Джонатан Дос Сантос може до края на трансферния прозорец да стане футболист на Фионрентина. "Виолетовите" искат да вземат халфа за един сезон под наем.

12:35 Продължаваме със слуховете от Апенините! Според последните информации преговорите между Лацио и Галатасарай продължават с пълна сила. Представителите на двете страни все още не могат да се разберат за трансферната сума на голаджията.

12:30 Футболистът на Наполи Андреа Досена се с съгласил да премине в Съндърланд, съобщава "Футбол Италия". Според изданието, той ще подпише договор за една година.

12:26 След като Ливърпул обявиха привличането на седем нови футболисти през това лято, младите надежди на "червените" Уисдъм и Фланаган, заедно с нападателят Фабио Борини ще бъдат дадени под наем. Смята се, че Уигън, Блекпул и Съндърланд ще бъдат техните нови клубове.

12:15 Нападателят на Тотнъм Емануел Адебайор е близо до това да напусне "Уайт Харт Лейн" и да премине в редиците на Шалке 04.

12:09 Арсенал и Реал Мадрид са се разбрали за трансферната цена на Месут Йозил, но играчът е отказал да премине на "Емирейтс".

12:01 Sky Sports съобщи, че Брайтън е отклонил оферта от Кристъл Палас за Лиам Бридкут и Леонардо Улоа.

11:58 Евертън проявява интерес към играчите на Манчестър Сити Гарет Бейл и Джолеън Лескът. Според информацията, "гражданите" са готови да се разделят с Бари срещу сумата от около 3 милиона паунда, а за Лескът - 4 милиона паунда.

11:56 Източници на Sky Sports съобщават, че Манчестър Юнайтед започна преговори с представители на Месут Йозил.

11:42 Полузащитникът на Евертън Маруан Фелайни възнамерява да подаде молба за трансфер. Според получените информации, белгийският национал желае да се присъедини към наставника на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс.

11:35 Нападателят на Галатасарай Бурак Йълмаз в последния ден на трансферния прозорец може да стане футболист на Лацио. Според информациите, двата клуба са близо до това да съгласуват сумата за трансфера на 28-годишния турски национал, която ще е около 13 милиона евро плюс 2 милиона бонуси.

11:31 Трансферът на Гарет Бейл в Реал Мадрид струва на испанците 91 милиона евро. Самият футболист ще получава на новото си работно място 7 милиона евро на година.

11:27 Сент Етиен се подсили с нападателя Мевлут Ердинч Рен и откупиха Йоан Моло от Нанси.

11:17 Евертън предлага 12 млн. паунда за полузащитника на Уигън Джеймс Макарти, но "латиксите" искат с два повече.

11:13 Marca твърди, че полузащитникът на Реал Мадрид Месут Йозил е отказал да започне преговори за трансфер в Арсенал.

11:04 ОФИЦИАЛНО: Ливърпул обяви трансфера на Мамаду Сако, който идва от шампиона на Франция Пари Сен Жермен, след като по-рано днес Тиаго Илори бе обявен за шестото ново попълнение на "червените".

10:00 ОФИЦИАЛНО: Атлетико Мадрид се подсили с полузащитника Джошуа Гилавоги. 22-годишният френски национал ще струва около 10 млн. евро на "дюшекчиите".

ОФИЦИАЛНО: Английският Уест Бромич се е подсилил с полузащитника на Олимпик Марсилия Морган Амалфитано, съобщава официалният уеб сайт на френския колос. В новината не се съобщават трансферната сума и за колко години е договорът на Амалфитано.

ОФИЦИАЛНО: Нападателят на Вердер и националния отбор на Австрия Марко Арнаутович премина в Стоук Сити. Сумата на трансфера се оценява на 2 милиона паунда, а футболистът е подписал четиригодишен договор с английския клуб.

Уигън е отхвърлил офертата на Евертън за халфа Джеймс Макарти. Наставникът на "карамелите" прави всичко възможно да си върне бившият възпитаник. Смята се, че от Уигън искат над 10 милиона паунда за 22-годишният футболист, което е проблем за отбора от град Ливърпул.

Полузащитникът на Атлетик Андер Ерера прие предложението за трансфер на Манчестър Юнайтед и съобщи за това на ръководството на баския клуб. Според постъпващите информации от испанската преса, 24-годишният бивш футболист на олимпийския отбор на Испания е готов да подпише петгодишен договор с английския шампион. Днес само остава двата клуба да уточнят сумата на трансфера на Ерера.

Английският Ливърпул официално обяви трансфера на 20-годишният защитник от Спортинг Лисабон Тиаго Илори. Не е ясно за колко години е договорът на футболиста и за каква трансферна сума акостира на "Анфийлд". Ето какви бяха първите му думи като футболист на "червените":

Бразилският полузащитник Рикардо Кака официално е футболист на Милан, съобщава. Опитният халф се завръща на "Сан Сиро", след като прекара няколко години на "Бернабеу", но така и не убеди с изявите си, че трябва да е титуляр. Всичко между клубовете е договорено и днес той ще премине медицински прегледи, след което ще подпише и договор с "росонерите".

09:00 В последния ден на трансферния прозорец Арсенал възнамерява да привлече трима футболисти наведнъж, съобщава The Telegraph. Според информация на изданието, лондонският клуб ще се опита да получи полузащитниците на Реал Мадрид Месут Йозил и Анхел Ди Мария, а също така и нападателя на Палермо Абел Ернанес. За тримата футболисти "артилеристите" ще заплатят 80 милиона паунда.

 

И така, какво се случи снощи в Европа:

Малко след полунощ, въпреки ранните часове, слуховете и спекулациите не спряха. След като Арсен Венгер заяви, че трябва да очакваме трансферен сюрприз, Cadena Cer обяви, че Арсенал ще заплати 40 милиона за полузащитника на Реал Мадрид Месут Йозил. Някои медии дори твърдяха, че сделката с немския национал вече е факт. След това Sky Italia информира, че Кака преминава безплатно в Милан

Лудостта започна с най-очаквания и най-скъпия трансфер в света на футбола. Снощи Реал Мадрид официално обяви, че е подписал шестгодишен договор с полузащитника на Тотнъм Гарет Бейл. Малко след това пък Манчестър Сити съобщи за трансфера на Мартин Демикелис. Защитникът идва от Атлетико Мадрид срещу сумата от 5 млн. паунда.

  Сподели
744