Ново шоу на Де Брюйне в победа над Борнемут


И. Ангелов

Ново шоу на Де Брюйне в победа над Борнемут

В липсата на Серхио Агуеро Манчестър Сити продължи с победите когато посрещна Борнемут на своя "Етихад Стейдиъм" днес в срещата от петия кръг на английската Висша лига. Днес в победата с 4:0 блестя Кевин Де Брюйне, който макар да вкара само веднъж имаше пръст във всеки един от головете на "гражданите".

Де Брюйне откри резултата в 15-ата минута когато от пряк-свободен удар по хитър начин той стреля под стената далеч от вратаря за 1:0. В 25-ата минута се видя марката на Гуардиола в Англия, когато след атака с много подавания Нолито изведе Де Брюйне, той напредна през центъра и намери Стърлинг, а накрая той пусна топката през няколко човека за Ихеаначо за удар на празна врата и 2:0.

Точно същия ход бе приложен в 48-ата минута, но тук в края на атаката Ихеаначо намери Стърлинг за нов гол на празна врата след атака с много подавания - 3:0. В 66-ата минута Де Брюйне изведе на прекрасна позиция дебютиралия в този мач Гюндоган, който довърши съперника. В 86-ата минута Нолито си изкара глупаво червен картон като посегна с глава срещу Смит в едно спречкване.

  Сподели
243