Клоп: Не ми трябват големи имена в Ливърпул


И. Ангелов

Клоп: Не ми трябват големи имена в Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул, Юрген Клоп настоя, че за него няма нужда да подписва с големи играчи преди старта на новата кампания във Висшата лига на Англия. Германецът вече подписа със Садио Мане, Жоел Матип и Лорис Кариус преди края на трансферния прозорец, като се очакват още попълнения.

"Ако търсим играчи, с които нямаме шанс да подпишем, това няма смисъл. Трябва да се търсят играчи, от които можем да извлечем максимума. Аз съм на 100% щастлив с попълненията, които направихме до момента."

"Това е период в годината, в който има много очаквания. Всеки очаква голямо име и голямо подобрение защото от ако не знаеш кой е играча, ти казваш 'Какво правим? Какво правят те?'

Манчестър Юнайтед привлече Златан Ибрахимович и Хенрих Мкхитарян, докато Манчестър Сити взе Илкай Гюндоган сред още някои имена. Клоп обаче настоя, че ще се фокусира над градежа на отбора:

"Никой не мисли за добрите играчи, с които играхме миналата година. Те само мислят как Юнайтед и Сити са купили този и онзи, на който му забравих името, но всичко идва до това как градиш отбора за новата година. Трябва да докажем, че мислим правилно за отбора."

  Сподели
111